27 Eylül 2008

Tuncay Özkan perişan!

Tuncay Özkan perişan!
Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan gazeteci Tuncay Özkan, polisteki sorgusunun ardından adliyeye getirilirken görüntülendi. Beş gün önceki halinden eser yok... Özkan gözaltında perişanları oynuyor! İşte o fotoğraf...




Tuncay Özkan perişan!

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan'ın İstanbul Emniyeti'ndeki sorgusu tamamlandı. Özkan'ın, mahkemeye sevk edilirken moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltında bulunan eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, gazeteci Adnan Bulut serbest bırakıldı.

Bu arada bugün adliye girişi görüntülenen Özkan'ın, bir hayli moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı. Gözaltında kendini zarar vermemesi için ayakkabı bağları ve kemeri alınan Özkan'ın, inişte pantalonunu tuttuğu gözlendi. Öte yandan adliye girişinde toplanan bir grup vatandaş sloganlarla Ergenekon'u protesto etti.

Tuncay Özkan tutuklandı!

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan, tutuklandı.
''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan, eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, emekli Hakim Albay Tanju Güvendiren, Emcet Olcaytu ve Hüseyin Nazlıkul tutuklandı. Gazeteci Tuncay Özkan ve diğer 5 şüphelinin tutuklanma gerekçelerinin, "Ergenekon terör örgütüne üye olmak ve örgüt adına faaliyette bulunmak" olduğu belirtildi.

İnternethaber


--
Düşünmek taraf olmaktır.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.