27 Eylül 2008

Özkan, Saçan ve Çapan tutuklandı

Özkan, Saçan ve Çapan tutuklandı
Aralarında Tuncay Özkan, Adil Serdar Saçan ve Gürbüz Çapan'ın da bulunduğu 6 Ergenekon sanığı, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan, eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, emekli Hakim Albay Tanju Güvendiren, Emcet Olcaytu ve Hüseyin Nazlıkul tutuklandı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde, ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcılarınca ifadeleri alındıktan sonra tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Tuncay Özkan, Adil Serdar Saçan, Gürbüz Çapan, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Üyesi emekli Hakim Albay Tanju Güvendiren, İP Genel Başkanı Doğu Perinçek'in eski avukatı ve Aydınlık dergisi yazarı Emcet Olcaytu, tıp doktorları Mesut Özcan ile Hüseyin Nazlıkul'un sorguları tamamlandı.

Mahkeme, Özkan, Saçan, Çapan, Güvendiren, Nazlıkul ve Olcaytu'nun tutuklanmasına karar verirken, Mesut Özcan'ı serbest bıraktı.
METRİS'E GÖTÜRÜLDÜLER
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan 6 kişi Metris Cezaevi'ne götürüldü. Tutuklama kararının ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyenin üst kapısından çıkarıldılar
Bu arada, adliye bahçesinde bekleyen bir grup, Gürbüz Çapan'ın, üzerinde ''Yalnız değilsin'' yazılı fotoğraflarını taşıyarak, ''Onurlu Başkan Gürbüz Çapan'' ve ''Hepimiz birer Gürbüz Çapan'ız'' sloganları attı.

Adliye bahçesinde bekleyen bazı gruplar da şüphelilere alkışlarla destekte bulundular.



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.