T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Özkan ve Eruygur karşı karşıya

Özkan ve Eruygur karşı karşıya ">Tuncay Özkan, sorgusunda baskı ve dinlemeler ile özgürce düşünen insanların susturulmasıyla Türkiyenin çölleşeceğini savundu. 28 Eylül 2008 Pazar 12:32
Ergenekon operasyonunun son dalgasında tutuklanan 6 kişiden hiçbiri sorgulamada suçlamaları kabul etmedi.

Gazeteci Tuncay Özkan, mahkemedeki sorgusunda hükümete karşı darbe planı yapılmasıyla ilgisi bulunmadığını söyledi. Özkan, "Baskı ve dinlemelerle benim gibi özgürce düşünen ve düşündüklerini dile getiren insanlar susturulursa o taktirde Türkiye çölleşir" dedi.

Emekli hakim albay Tanju Güvendiren ise örgüt üyesi olmadığını, Tuncay Özkan ve emekli Orgeneral Şener Eruygur ile yaptığı görüşmelerin Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimiyle ilgili olarak bu ikili arasında çıkan ihtilafın çözümüne yönelik olduğunu öne sürdü.

Eski Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ise Tuncay Güney ve Ümit Oğuztan'ı sorguluyarak Ergenekon örgütünün çekirdek kadrosunu ortaya çıkarttığını belirtti.

Saçan, soruşturmaya esas olan belgelerin kendisi tarafından toplandığını belirterek örgütün kendisini ölümle tehdit ettiğini savundu.

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan ise Ergenekon örgütünün üyesi değil mağduru olduğunu savundu.

kamberoğlu etme bulma tuncay ozkan şimdimi aklına geldi özgürlük.daha önceleri neredeydin sayın erdoğan bir şiir yüzünden yargılanıp hapis yatarken sesiniz cıkmıyordu.üstelik şiir yıllarca okunan bir şiirdi .ama sana ucu gelince özgürlük öylemi meydanı boş buldunuz hergün halkı kışkırtıp nemalanmak istedin.sucun varsa cekeceksin bu vatan o kadar kolay vatan olmadı senin gibi cabulcuya bırakılamaz.bir televizyon sahipi olan kendini vatanın sahipi sanıyor


--
Bir görüşün, anlayışın, ideolojinin vb. nin taraftarı olmak nesle olmayı her zaman engelleşimtir, engelleyecektir. Ayrıca taraftar olmak güçsüz kişiliklerin bağlandığı bir yoldur. Kendilerini ancak bu yolla ifade ederler. Aslında kendileri yoktur. Kendilerinin önüne paylaşmaları için konan her ne ise ondan dem vururlar. Oysa Allah her kulu için kendi kendine düşünmesi, gerçeği bulması için beyin vermiştir. Neden insanlar kendi beyinleri varken, kimi hesap içinde olanların beyinlerinin ürünlerini kullanırlar ki...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.