7 Ekim 2008

[ADAĞI, TAŞI BOMBALAMAYA DEVAM...

Türk jetleri Kuzey Irak'a düzenlediği hava operasyonunda 21 ayrı hedefi vurdu. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından 07 Ekim 2008 sabahı erken saatlerde Irak'ın kuzeyinde Avaşin Basyan ile İki Yaka Dağları ve Buzul Dağı bölgelerinde tespit edilen 21 ayrı hedefe yönelik hava taarruzu icra edilmiştir.Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir." (www.hurriyet.com.tr)

Oysa Genelkurmay İkinci Başkanı " Irak'ın kuzeyindeki yerel yönetimin hiçbir şekilde desteğini alamadıklarını, buradaki yol, hastane gibi imkânların da terör örgütüne sunulduğunu" söylemiyor muydu! Dahası o "yol, hastane gibi imkanları" inşa eden de Türk firmalarıdır! Bombalanacak yerler PKK barınağı denilen dağ, taş ve mağaralar değildir! Dağlıca Baskını'ndan sonra o kadar bombaladınız da ne oldu? Kuzey Irak "BBG evi" gibiydi, PKK'nın beli kırılmıştı, bitmişti vs, vs... İşte gördük BBG evini? İşte geldiğimiz nokta ortada... Aktütün karakolunun yerini değiştirme kararı alınmış da, bütçe imkanları araştırılıyormuş da, falan filan... Büyükanıt'a alınan 1 trilyonluk araba için para bulanlar, üç beş karakolun yerini değiştirmek için mi para bulamadılar bunca zaman! Şimdi Kuzey Irak dağlarını bombalayarak milletin acısı yatıştırılmaya, çizilen karizma tamir edilmeye çalışılıyor! F-16'lar ile terörist kovalamak, elde tokmak sinek avlamaya benzer! Dağı, taşı bombalamak, akıntıya kürek çekmektir. Madem sözde "Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi"nin PKK'ya destek verdiğini söylüyorsunuz, üstelik bir de bunu 17 askerimizin şehit olmasından sonra yaptığınız bilgilendirme toplantısında dile getiriyorsunuz, o zaman gereğini yapın! Dağları taşları değil, gidip PKK'ya destek verenleri bombalayın. Bunu yapamıyorsanız, ya susun ya da istifa edin!


Tabii stratejik müttefikiniz ABD izin verirse...
--
"Ya istiklal ya ölüm... İşte halâs-ı hakiki isteyenlerin parolası bu olacaktır."
Mustafa Kemal ATATÜRK


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.