12 Ekim 2008

AKTÜEL: Doğan Tufan / Birlik zamanı

AKTÜEL: Doğan Tufan / Birlik zamanı
Doğan TUFAN
Dünya da ki olaylar o kadar hızlı gelişiyorkı, takibinde zorlanıyoruz.Ama takip etmek, mecburiyetindeyiz.Olaylar,hadiseler bizi de millet olarak yakından ilgilendiriyor.Dünü unutmadan, bügünü, yarını ve geleceğimizi düsünerek dünya gündemini yorumlamak, kendimizi hazırlamak zoruda olduğumuzun şuurunda olmalıyız.
Dünya da bizi ilgilendiren gelişmeler olurken, Ülkemizde son zamanlarda bölücü vatan ve millet düsmanları da boş durmuyor, adete Dünyadaki olaylara milletimizin gözünü ve kulağını tıkarcasına bizi kendi iç meselemize döndürmenin, kardeş gavgasının içerisine çekmek istiyorlar.Aklı başında olan, Dünya'ya at gözlügü ile değilde geniş objektif gözle bakmak mecburiyetindeyiz.Avrupa ülkeleri sınırlarını kaldırdı, ekonomilerini birleştirdi, birlikte bir ordu bir Avrupa devleti olma yolunda büyük adımlarla ilerlemeye devam ediyorlar.
Amerika'da elliiki ayrı millet bir Amerikalı olarak Dünya'ya kafa tutmaya devam ediyor.
Ya biz
Dünya milletleri içerisinde , kökü mazide olan bizlere ne oluyor. Daha dün denecek kadar yakın çağda üç kıtaya hakim olan milletin evlatları olarak bize birlikten başka bir şey yakışmıyor.
Bölücülerin ve hainların anaları, babaları, dedeleri ve ataları Yurdumuzu düsmanlara karşı savunmuş bu uğurda şehit ve gazı olmuş ,ama namuslarını ,vatanlarını, korumuşlar. Al bayrağımızı göglerde dalgalandırmışlardır..
Gönderen: tufan Tarih: 12.10.2008
http://www.aktuel-dergi.org/modules.php?name=Kose_Yazilari&file=yazi_oku&sid=1000




Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.