T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Fwd: :9405 - TURKCELLi SUCLAMADAN ONCE OKUYALIM





Atatürk'ün hayatını içeren bir belgesel olarak Can Dündar tarafından yapılan "Mustafa" filmi daha içeriği konuşulmadan müthiş bir sponsorluk tartışmasına konu oldu.

Turkcell'in filme sponsor olma kararını verdiği ancak sonradan vazgeçtiği öne sürüldü. Vatan Gazetesi'nden Ercan İnan'ın yazısına göre, Turkcell sponsorluktan şu gerekçeyle vazgeçti: "Bizim çok çeşitli kesimlerden müşterilerimiz var, bu film abonelerimizin bir kesiminin tepkisini çeker."

 

Karşılıklı iddiaları yayınladık. İddiaların ortaya atılmasından uzunca bir süre sonra Turkcell bir açıklama yaptı.

 

Turkcell'in açıklaması şuydu;

 

"Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, dünya tarihinin en  önemli liderlerinden Ulu Önder Atatürk'ü, hem yurt içinde hem de yurt dışında  tanıtacak projeler bizi heyecanlandırdığından, 'Mustafa' filminin sponsorluk  önerisini değerlendirdik.


Çalışmalarına saygı duyduğumuz proje yapımcısıyla yaptığımız ön  görüşmelerde, filmin beklentimiz yönünde Atatürk'ün liderliğini, dehasını ve  kahramanlığını dünyaya tanıtmaktan çok, Atatürk'ün özel hayatına odaklanan bir  film olduğunu görünce projede yer almayı tercih etmedik."

Açıklamada, "Gelecekte de Ulu Önder Atatürk'ü dünyaya tanıtacak ve  tarihin en önemli liderlerinden birisi olduğunu vurgulayacak projeleri  desteklemekten gurur duyacağız" ifadelerine yer verildi.

 

Evet iddialar ve cevaplar böyle.

 

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.






--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.