31 Ekim 2008

[ANADOLU HABER] HAYATIMIZDA BİR ŞEYLER DEĞİŞİYOR...

         



13 Ekim 2008

Tek Ödeme ile 1000 USD aldı!

Partner üyelerimizden Cafer Ü., İstanbul tek seferde 1000 USD ödeme aldı. Kazançları oluşturup, ödeme talep eden Cafer Ü.' ye Search-Earn.com tarafından tek seferde yapılan ödeme ile bugüne kadar tek seferde alınan kazançlarda 1000 USD ile Cafer Ü. birinci oldu. Grup sayısını büyüten Partner bonusları, Accounts Pro Bonusları, Bilgi Girişi ile elde ettiği kazancını 13 Ekim 2008 tarihinde aldı. Ödeme ile ilgili gün içinde izin verdiği taktirde Cafer Ü. nün iletişim bilgilerini de yayınlamaya çalışacağız. 

OKUDUKLARINIZ GERÇEK...

DÜNYA'DA İLK DEFA...

PAİD TO CLİCK mantığı ile çalışan ve yukarıdaki kazancı hatta daha fazlasını kazanmanızı KAZANÇ PROGRAMLARI ile mümkün kılan bir sisteme davet ediyoruz... 

İNTERNET ALIŞKANLIKLARINIZDAN VAZ GEÇMEDEN, İNTERNETTEKİ ARAMALARINIZI KAZANCA DÖNÜŞTÜRMEK, İNTERNETTE GEÇİRDİĞİNİZ ZAMANI DEĞERLENDİRMEK VE KAZANMAK İSTERSENİZ? !!!
BU MAİLİ LÜTFEN DİKKATE ALIN.

http://www.search-earn.com/BAYIKSIR

HAYATIMIZDA BİR ŞEYLER DEĞİŞİYOR...

İnternetin hayatımıza girmesi ile dünyada milyonlarca insanın iş alanı ve ticaret şekli değişti.. Önümüzdeki yıllarda bu hızlı değişim devam edecek.. Milyonlarca insan işsiz kalacak ve milyonlarca ticaret erbabı işyerini kapatmak zorunda kalacak.. Bu hızlı değişimin farkına varan gelişmiş ülke insanları kendilerine yeni iş alanları geliştirmeye başladılar.. Bunun adı NETWORK MARKETİNG SİSTEM.. Yani doğrudan satış İnternetin başında oturarak ve milyonlarca insana ulaşarak herkes kendine yeni bir iş sahası açıyor. Gelişmiş ülkelerde her 10 kişiden 1'i bir network marketing sisteme üye.. Risksiz, stressiz, sermayesiz ve sınırsız kazanç olanağı.. Bu sistem bir çok insanın hayali.. Ekonomistlerin Görüşü: Önümüzdeki 10 yıl içinde her birey bir NETWORK MARKETİNG SİSTEMDE yer almak zorunda kalacak.. Aksi taktirde açlık sınırının altında yaşamak zorunda kalacaktır... 
 
Saygı değer üyemiz "SEARCH-EARN" bu sistem ile çalışmaktadır. Sistemin önerileri doğrultusunda çalışırsanız 1-2 yılda inanılmaz bir kazanç kapınız olacak. 

http://www.search-earn.com/BAYIKSIR

"SEARCH-EARN" sizlere mükemmel bir gelecek taahhüt ediyor.. Sisteme üye olarak ilk ciddi adımı atacaksınız. İkinci adım çevrenizdekilere sistemi anlatmak ve tavsiye etmek.. Başarılı bir tanıtım ve tavsiye sonrasında mükemmel bir ekonomik gelire sahip olacak ve Gerçekten çok kolay ve pratik olan bu yöntemle kısa bir zaman zarfında üyelerinizin oluştuğunu göreceksiniz. Hızlı büyümek istiyorsanız, üye olmanızın hemen akabinde çok geçmeden, size Partner üye ve Account Pro üyeliğinizi başlatmanızı tavsiye ederim.
http://www.search-earn.com/BAYIKSIR  ilgili referans linkine tıklayarak üye olabilir ve bu sistemi yakından tanımaya başlayabilirsiniz.
Üye olmanız durumunda sizler de üyelerinize buradaki tavsiyeyi veya bir benzerini sunarak üye sayınızın artmasına yardımcı olacak ve üyelerinizi, ekibinizi desteklemiş olacaksınız.
Bu Türkiye'de çok yeni ve çok büyük bir oluşumdur. Bu oluşumun içinde bulunarak küçücük rakamlarla, sadece sebat etmekle ve çabanızla çok büyük gelirler kazanmanız mümkün olacaktır. Bunun büyük bir fırsat olduğunu bilin ve kesinlikle bunu değerlendirin. Fırsatı kaçıranlardan, daha sonra "keşke" diyenlerden olmayın.
İnanın kendinize iyilik yapmış olduğunuz gibi sevdiklerinize de iyiliğiniz dokunabilir. Bu sinerjinin içinde bulunmanız size çok şeyler katacaktır.
http://www.search-earn.com/BAYIKSIR
Arama motorlarında yapmış olduğunuz tüm aramalarınız size gelir olarak geri dönecek. 
İnternet üzerinden olan tüm aramalarınızı nakit paraya çevirebilme imkanı bulacaksınız?

Bu siteye kaydolmanızı önemle tavsiye ediyorum.
Bu teklifi yabana atmayın.
Arama motorlarından yapmış olduğunuz aramalarınız neticesinde Yıllık 900 USD değerindeki katma değeri havaya attığınızı biliyor muydunuz?
Kayıt olmanız durumunda sistem size hoş geldin bonusu olarak  5 USD veriyor. Özetle, anında kazanmaya başlıyorsunuz.
Yapmanız gereken sadece kaydolmak, SE TOOLBAR'ı kurmak (tüm arama motorlarında arama yapan google toolbar gibi bir toolbarımız var), ve dilerseniz kurmuş olduğunuz toolbarın sağ kenarında ortaya çıkan reklamları takip etmek (bu sizin kazanmanıza destek olacaktır).
Ve sizin kaydolurken oluşturduğunuz linki, bu mail örneğinde olduğu gibi arkadaşlarınıza göndererek tavsiye etmek. (Bu sizin kazancınızı katlamanıza yardım edecektir.)
Kaydolduktan sonra göreceksiniz ki, sizin kazanmamanız için bir neden yok. Çünkü, Kazanç sağlamanıza ve kazancınızı katlamanıza destek olacak KAZANÇ PROGRAMLARI bulunmaktadır.
http://www.search-earn.com/BAYIKSIR
Her şey sizin kazanabilmeniz için uyarlanmış.
Tek kelime ile harika bir sistem.
Tavsiye ederim.
Bu mesajın hayatınızda bir şeyler değiştirmesi dileğiyle saygılarımızı sunuyoruz.
Teşekkürlerimizi yineliyor, hakkınızda hayırlı olmasını ve bol bereketli kazançlara vesile olmasını temenni ediyoruz...
Hayırlı bol bereketli bir ömür dileğiyle.
Saygılarımızla

Bol kazançlar dilerim.

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.