T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[ANADOLU HABER] Ideolojik Iktisatin politik sonuclari

Ideolojik Iktisatin politik sonuclari --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

Yazar Alper Ecer   
Iktisatla ugrasilirken bu yuzden buyuk oranda hakli bir kabul yapilir ve insanlarin hepsi supermarket acilinca direkt oraya yonlenen â EURO oeekonomi duyarliâ EURO varliklar biciminde tasvir edilir. Gercekte cok azi oyle olsa da bu kabulun ciddi bir anlami ve aciklayiciligi vardir ve gercege daha uygun bir model net bicimde ortaya konmadan elestirilmesi cok yerinde degildir. Cunku gercekten de toplumdaki asil oranlari ne olursa olsun bardagi tasiran onlardir, tum kolonlarin gitgide zorlanmasina sebep olacak sekilde ilk kirilan kolonlar onlardir, ikna edilmesi gerekenler onlardir. Cunku tuketim ve tercihleriyle, ekonomik faaliyetlerdeki degisimlere yolacan cogunlukla bu insan tipidir ve herkesi boyle varsaymak yaklasik ongoruler (predictionlar) yapabilmenin tek yoludur.
Yorum yaz!
Devamini oku...