31 Ekim 2008

[ANADOLU HABER] Çöken Tertibin Son Yalanı: Şaban Arslan'ın "Rabay" Kitabı!



28 Ekim 2008

 

 

İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin:

Çöken Tertibin Son Yalanı:

 Şaban Arslan'ın "Rabay" Kitabı!

 

 

            Ergenekon tertibi yargı aşamasında. Yurtseverleri ve Kemalist Devrimcileri hedef alan, Türkiye Cumhuriyeti ulus devletini Amerika'nın Büyük Orta Doğu Projesi uyarınca yeniden yapılandırmayı ve etnik temelde sınırlarının yeniden belirlenmesini hedefleyen bu Tertip, ancak bütün yasalar ayaklar altına alınarak yürütülebilirdi.

 

            Nitekim öyle yapıldı.

 

            Tertibin düğmesine 5 Kasım 2007'de Washington'daki Bush Tayip görüşmesinde basıldı. (Fehmi Koru)

 

            Amerikan Büyükelçisi Ross Wilson''un 21 Ocak'taki ilk büyük Operasyondan Tayip Erdoğan gece saat 23.00'de gözaltılardan tam dört saat önce ile görüşmesi, Amerika'nın Operasyonun içinde fiilen yer aldığını kanıtladı. (22 Ocak tarihli gazeteler)

 

            Bu tertibin bir Amerikan Operasyonu olduğunu bizzat tertibi savunanlar yazılarında itiraf ettiler. (Fehmi Koru, Ali Bayramoğlu, Nazlı Ilıcak, Engin Ardıç vd.)

 

            Soruşturma daha şimdiden Türk Hukuk Tarihi'nin en büyük kanunsuzluğu olarak yerini almıştır. (Barolar, emekli olan Yüksek Yargı mensupları vd)

 

            Gözaltılar, kanun çiğnenerek gerçekleştirilmiştir. Emniyet içine sızmış Fethullahçı Gladyo elemanları arama yapılan yerlere kendi ürettikleri sahte kanıtlar yerleştirmişlerdir. Çuvallara konan belgeler daha mühürleri sökülmeden yandaş medyaya manşet yapılmıştır.

 

            İktidar yandaşı medya ve Fethullah medyası tamamen yalan haberlere dayalı büyük bir psikolojik savaş yürütmüşler ve yargısız infaz yapmışlardır.

 

            Aradan bir buçuk yıl geçmesine rağmen gözaltılar ve tutuklamalar hala sürdürülmekte ve terör estirilmektedir.

 

            Son olarak yargılamanın bir Cezaevi içinde yapılması, psikolojik savaşın bir parçasıdır ve tertibin devamıdır.

            Vb. vb.

 

            Ama bütün bu kanunsuzlukların tertipçilerin hedeflerine ulaşmaları için yeterli olmadığı anlaşılıyor. Tertip ve saldırı sürüyor.

 

YAZDIRILAN KİTAPLAR

 

            Yeni Şafak gazetesi İstihbarat Müdürü Şaban Arslan'ın son olarak piyasaya çıkan "Rabay" adlı kitabını bu tertibin bir parçası olarak ele almak gerekir.

 

            Tertibi sahneye koyan Amerika ve taşeron Fethullahçı Çete, daha önce belli bir merkezden servis ettikleri bilgi ve belgelerle çeşitli kitaplar yayınlattılar. Star yazarı Şamil Tayyar'a yazdırılan "Ergenekon Operasyonu" ve "Gölge İktidar"; Zihni Çakır'ın "Ergenekon'un Çöküşü I – II, "Kod Adı Darbe"; Zaman Yazarı Aytekin Gezici'nin "Ergenekon", Bülent Orakoğlu'nun "İhanet Çemberi" kitapları işte böyle kitaplardır.

 

            Bu kitapları bugün kimse hatırlamıyor. Bu ve benzeri yayınlar Operasyon'un bir parçası olarak piyasaya sürülmekte ve o an kamuoyunu belli bir oluşturmak amaçlı olarak işlev görmekte, sonra da çöpe atılmaktadırlar.

 

            Şaban Arslan'a yazdırılan son kitap "Rabay" da, işte böyle bir kitaptır.

 

 

HAHAM TUNCAY KİMİN EMRİNDE ÇALIŞTI?

 

            Kitap aynı zamanda tertipçilerin zavallılığını da gözler önüne sermektedir. Tertipçiler döne döne CIA ajanı ve "Tanrı'nın İsrail'i için çalıştığını" söyleyen Haham Tuncay'a sarılmaktadırlar.

 

            Eski yalanlar yetmemekte, CIA ajanı Haham yeni yalanlar piyasaya sürmektedir. Bu arada Haham'ın gözler önüne serilen ilişkileri tertibin içinde kimlerin rol aldığını da bütün kanıtları ile gözler önüne sermektedir.

 

            Haham Tuncay'ın babası Mehmet Eymür'ün yanında çalışan bir MİT elemanı. Haham Tuncay daha ilk gençlik yıllarından itibaren Mehmet Eymür'e bağlı olarak çalışmaya başlamış.

 

            Haham'ı basına yerleştiren ve daha sonra Veli Küçük'ün yanına gönderen de Mehmet Eymür. MİT içindeki CIA'cı ekibin adamı olarak bilinen Mehmet Eymür, bilindiği gibi 1998 yılında Amerika'ya gitmek zorunda kaldı ve uzun müddet bu ülkede kaldı.

 

            Tuncay Güney de 2000 yılında Amerika'ya gidip geldikten sonra kendisine verilen belgeleri Emniyet'e vererek ve piyasaya sürerek Ergenekon tertibinde üstlendiği görevi yerine getirdi.

 

AMERİKA KAYBEDECEK TÜRKİYE KAZANACAKTIR

 

            CIA ajanı Haham Tuncay'ın, Şaban Arslan'a yazdırılan "Rabay" kitabında yer alan iddialar; tertipçilerin zavallılığını ve çaresizliğini kanıtlamaktan başka bir değer taşımaz.

 

            Doğu Perinçek'in Recep Tayip Erdoğan'ın öldürülmesini istediği iddiası; tertipçilerin içine düştükleri çaresizliğin sonucu olarak piyasa sürdükleri en son Psikolojik Savaş yalanıdır.

 

            Tertipçilerin çamuru Doğu Perinçek'e ve İşçi Partisi'ne bulaşmaz. İşçi Partisi ve Doğu Perinçek yarım yüzyıla yakın bir zamandır Türkiye'nin bağımsızlığı ve milletimizin egemenliği ve halkımızın iktidar olması için mücadele ediyorlar.

 

            Bu mücadele sonuna kadar meşru bir mücadeledir.

 

            Suikastler, cinayetler, halk kitleleri içinde kışkırtıcılık yapma, etnik ve dinsel çatışmalardan medet umma gibi karşı devrimcilerin, gericilerin ve emperyalistlerin kullandıkları yöntemler, İşçi Partisi'nin mücadelesine yabancıdır.

 

            Tam tersine İşçi Partisi bu tür gerici yöntemlere ve mücadele biçimlerine karşı mücadelenin Partisidir.

 

            40 yıldır İşçi Partililerin karıştığı tek bir silahlı eylemi, tek bir cinayeti hiç kimse gösteremez. Ama İşçi Partisi elliden fazla üyesini Gladyo'nun, gericiliğin ve bölücülüğün saldırıları sonucu şehit vermiştir.

 

            Amerika, Fethullahçı Gladyo ve AKP boşuna çırpınıyor.

 

            Hedef alınan Türk Devrimidir, Türk Milletidir. Laik, demokratik, üniter ve bağımsız Türkiye Cumhuriyetidir.

 

            Onun için Türk Ordusu ve İşçi Partisi hedef alınmaktadır. Çabaları boşunadır.

 

            Amerika kaybedecek, Türkiye kazanacaktır!

 

 

 

ERGENEKON DAVASIYLA İLGİLİ TÜM BELGE VE AÇIKLAMALARI, DURUŞMA TUTANAKLARINI VB  www.ip.org.tr ADRESİNDE BULUNAN "ERGENEKON DAVASI"  (http://ip.org.tr/lib/pages/ehaberarsiv.asp) BÖLÜMÜNDEN OKUYABİLİRSİNİZ.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.