21 Ekim 2008

ASRIN SKANDALI

DÜNYADA EŞİ BENZERİ YOK!..
Kendisinin 1 numaralı sanık ilan edildiğini hatırlatan Prof. Kemal Alemdaroğlu, içeri girememesine tepki göstererek "Bize Çin işkencesini reva gördüler" dedi.


Soruşturma süreci yılan hikayesine dönen Ümraniye davası ilk duruşma gününe karmaşayla başladı. Küçücük salona yüzlerce kişi yığıldı. Sanıklar ve avukatları duruma isyan etti

Dünyaya rezil olduk
İddİanamesİnİn hazırlanması 1.5 yılı bulan Ümraniye davasının Silivri'deki ilk duruşması, skandala dönüştü. Kaçacak diye polislerce sabaha karşı evi basılan Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu bile saatlerce duruşma salonuna giremedi!..


Balık istifi duruşma!
280 kişilik salon; sanıklar, avukatlar, sanık yakınları ve gazetecilerden oluşan 400 kişiyle adeta panayır yerine döndü. Yaşanan karmaşa ve izdiham nedeniyle aralıksız görüleceği açıklanan duruşmaya daha ilk günden 3 kez ara verildi.


Tutuklu-tutuksuz ayrımı
Ara sonrası duruşmanın Silivri'de devamına karar verildi. Ancak fiili koşulların iyileştirilmesi için tutuklu ve tutuksuz sanıkların ayrı ayrı yargılanması öngörüldü. Önce tutuklular yargılanacak, her sanığın en çok 3 avukatı olacak.


Reddi hakim talebi...
HukukçularIn "Bu ortamda adil yargılama olamaz" dediği duruşmada bir de reddi hakim talebi vardı. Reddi hakim ve diğer talepleri karara bağlamak için sürpriz bir karar alan mahkeme, duruşmayı perşembeye erteledi.



==============================
SAÇMA SAPAN MAİLLER İSTEMİYORSANIZ,CİDDİ,
TARTIŞMALI,EĞİTİCİ ,BİLGİLENDİREN
PAYLAŞIMDA BULUNACAKSANIZ,
KAVGA YERİNE TARTIŞACAKSANIZ;
EĞLENMEYİ DE SEVİYORSANIZ
SİZİ ARAMIZA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİZ

http://groups.google.com.tr/group/demokrasiplatformu
==============================


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.