30 Ekim 2008

[Komplo Teorileri] ... Aslan mı Başak mı ?

4 KASIM DA ASLAN MI BAŞAK MI ?

 

Barack Obama 4 Ağustos 1961 tarihinde ABD'nin Hawaii eyaletindeki Honolulu kentinde Kapiolani Tıp Merkezi'nde dünyaya geldi. Kendisiyle aynı adı taşıyan babası Kenya'nın Siaya Bölgesi'ndeki Nyang’oma Kogelo yerleşim yerinde doğmuş ve büyümüş bir Kenyalıydı. Annesi Ann Durham ise Kansas eyaletinin Wichita kentinde doğmuş ve büyümüş bir Amerikalıydı. Obama'nın anne ve babası, babasının yabancı öğrenci olarak geldiği Hawaii'de tanıştı ve evlendi. Yeni evli çift Obama 2 yaşındayken boşandı. Babası Boston'a giderek Harvard Üniversitesi'nde doktora yaptı ve 1965 yılında Kenya'ya geri döndü. Annesi ise gene bir yabancı öğrenci olan Endonezyalı Lolo Soetoro'yla ikinci bir evlilik yaptı. Obama'nın hem babası, hem de üvey babası Müslüman kökenli ailelerden gelen fakat fazla dindar olmayan kişilerdi.

 

John McCain 29 Ağustos 1936 tarihinde o zamanlar ABD egemenliği altındaki Panama Kanal Bölgesi doğdu. Ailesinde bahriyecilik geleneği olan McCain'in hem babası, hem de dedesi ABD Deniz kuvvetlerinde generallik rütbesine ulaşmıştır. Kendisi de aynen babası ve dedesi gibi 1954 yılında ABD Deniz Kuvvetleri Akademisi'ne girdi. 1967 yılında deniz kuvvetlerine ait savaş uçaklarında pilotluk yapmak üzere Vietnam Savaşı'na gönderildi. 26 Ekim 1967 tarihinde 20 uçaklık bir saldırı filosuyla birlikte Vietnam'ın Hanoi kenti yakınlarındaki bir termoelektrik santralı imha etmekle görevlendirildi. Ancak uçağı Kuzey Vietnamlılar tarafından düşürülen McCain 19671973 yıllarında 5,5 yıllık bir süre boyunca Vietnam'da tutsak kaldı.

 

OBAMA ASLAN BURCU VE MCCAİN BAŞAK BURCU

Sizce hangisi seçilecek ?

 

İran bu sorunun cevabını arıyor: Hz. Ali, Obama'yı mı işaret etti?

Hz Ali'ye atfedilen bir söze göre, 'Kıyametten hemen önce, uzun boylu siyah bir adam batıda iktidarı ele geçirecek. Dünyanın en büyük ordusunu komuta edecek'...

ABD seçimlerinde sona yaklaşılırken İran Obama'yı konuşuyor. Hz Ali'ye atfedilen bir söze göre, "Kıyametten hemen önce, uzun boylu siyah bir adam batıda iktidarı ele geçirecek. Dünyanın en büyük ordusunu komuta edecek."
Birçok İranlı şimdi Obama'yı konuşuyor. Onlara göre Barack Obama bahsedilen 'Büyük Kurtarıcı'.

Bunun yanı sıra ”Barack Hüseyin“ Farsça’da ”Kutsanmış Hüseyin“ anlamında. İsmi Fars alfabesiyle O-BA-MA diye hecelendiğinde, ”O bizden biri“ anlamına geliyor

Basından

Uğur özaltın

 KÜLTÜRLÜ İNSANLARIN
KONUŞACAK YAZACAK BİR ŞEYİ OLANLARIN
MERAKLI VE ARAŞTIRMAYI SEVENLERİN
MUHABBET ETMESİNİ BİLENLERİN
TÜRK DÜNYASININ SOHBET ORTAMI
TARTIŞMA ADABINDAN HABERDAR OLANLARIN
BİLGİLİ İNSANLARIN SANATÇI RUHLULARIN FORUMU

www.derinbeyinlerin.adresiyiz.com

 

 

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu gruba posta göndermek için , mail atın :
E-KomploTeorileri@googlegroups.com

Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese "LİSTEDEN ÇIKIŞ" konulu e-posta gönderin:
E-KomploTeorileri@googlegroups.com

Daha fazla seçenek için,
http://www.groups.google.com.tr/group/E-KomploTeorileri
web adresinden bu grubu ziyaret ediniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.