28 Ekim 2008

[Komplo Teorileri] ... Mankurt, Tevrat ve Aristo (Yeni Köşe Yazısı)

Mankurt, Tevrat ve Aristo

 

 

Mankurt.. Mekanı nur olsun, Cengiz Aytmatov ustanın 1980 yılında yazdığı "Gün Olur Asra Bedel"  adlı eserinde Kırgız destanlarından yararlanarak güncelleştirdiği bir kişiliktir.. Mankurtizm ise "sosyal kimlik değiştirme ve öz köküne yabancılaşma' olarak açıklanabilir.. Sömürgeciliğin en aşağılık biçimidir.. Ülkeleri sömürmek için, o ülkenin fertlerini mankurtlaştırmak ve ipsiz kuklalar haline getirmenin uzmanlığını bu gün sömürgeci batı ve Yahudiler yapmaktadır.  Mankurtlaştırma konusunda akla hayale gelmedik projeler üreten bu ruhu sakat milletler, bütün dünyanın yegane hakimi olduklarını düşündüklerinden, diğerlerini de potansiyel köle olarak görürler. Yahudilerin kutsal kitap saydıkları muharref Tevrat'taki bazı sözde ayetlerde yol göstericileri olmuştur..

 "İşte benden, ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın." (TEVRAT, Mezmurlar, 2/8-9)

 

"Bak İsrail, bugün milletler üzerine kökünden sökmek için ve yıkmak için, helak etmek ve yok etmek için seni koydum." (Yeremya, 1/10)

 

"Sen benim topuzumsun ve cenk silahımsın. Ve seninle milletleri kıracağım ve seninle ülkeleri helak edeceğim." (Yeremya, 51/19,20)

 

Yukarda zikrettiğimiz üç ayet, aslında günümüzdeki olayları özetler. Siyonistlerin ve uşaklarının diğer milletlere bakış açısını ortaya koyan yol gösterici başka ayetlerden de örnekler vermek lazım gerekirse işte bir kaçı daha geliyor;

 

 "Bir şehre karşı cenk etmek için ona yaklaştığın zaman, onu BARIŞA çağıracaksın. Ve vaki olacak ki eğer sana sulh cevabı verirse ve KAPILARINI SANA AÇARSA, o vakit içinde bulunan bütün kavim sana angaryacı olacaklar ve sana kulluk edecekler." (Tesniye, 20/10-11)

 

"Ve onların krallarını senin eline verecek adlarını göklerin altında yok edeceksin. Sen onları yok edinceye kadar kimse senin önünde duramayacak." (Tesniye,7/24)

 

Ve asıl zurnanın zırt dediği ayeti de söyleyelim..

..............................
 
Yazının devamını ve başka yazılarımızı,
 
www.aksarayolay.com
www.asahaber.net
www.milliocak.com
www.sicakgundem.com
www.asahaber.com
www.habermeclisi.com
www.turkistiklali.com

Sitelerinden okuyup yorumlarınız ekleyebilirsiniz..
 

 Saygılarımla..
 
Yavuz BAL
Şair-Yazar




Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu gruba posta göndermek için , mail atın :
E-KomploTeorileri@googlegroups.com

Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese "LİSTEDEN ÇIKIŞ" konulu e-posta gönderin:
E-KomploTeorileri@googlegroups.com

Daha fazla seçenek için,
http://www.groups.google.com.tr/group/E-KomploTeorileri
web adresinden bu grubu ziyaret ediniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.