15 Ekim 2008

Siyasetin Son On Yılı

Dünya siyasetinin son 10 yılına baktığımızda siyasetin ve siyasetçilerin çok fazla değişkenlik yaşadığını gözlemlemekteyiz. Bu değişkenliğin siyasetçiden mi?, seçmenden mi? yoksa başka bir sebepten mi? kaynaklandığı ise enine boyuna konuşulması gereken bir meseledir. Bu değişkenliğin bir çok önemli sonuçları olmuştur. Ancak en önemlisi safların hiç olmadığı kadar belirginleşmiş olmasıdır.

Bu belirginleşmeler maddeler halinde ele almak gerekirse;

1. Büyük israil (megola idea) projesinin maşası konumundaki ABD siyonizmin kendisine yüklediği misyonu layıkıyla! yerine getirebilmek için başta islam coğrafyası olmak üzere yeryüzünü kan, gözyaşı ve fitneye boğmuş ve bu çalışmalarının! neticesini de büyük ölçüde almıştır.

Siyonist maşası amerikanın sözlü ve fiili olarak hiçbir mübhem duruma mahal bırakmayacak şekilde beyan ettiği bir haçlı savaşı söz konusudur. Tarihteki diğer haçlı seferlerinde olduğu gibi bu son haçlı seferinde de amaç büyük israilin kurulması, yeryüzünün siyonizmin tekeline geçmesi, yahudi ırkının dışındakilerin yahudilere köle edilmesi amaçlanmaktadır. Her haçlı seferinde olduğu gibi maşa yine hristiyan evanjelistlerdir.

Burada üzerinde durulması gerek önemli bir nokta da evanjelistlerin saflarını bu kadar belirginleştirdiği halde müslümanların bu belirginleşmeye karşı kayıtsız kalmasıdır. (bir başka değişle düşman netleştikçe müslümanlar bulanıklaştı).

İbrahim BAKŞİŞ'in yazısının devamı ve yorumlarınız için TIKLAYIN

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.