1 Ekim 2008

Türkiyeyi Ahlaksızlaştırma Projesi Bölüm 2 (Genç Erkeklerimiz Üzerinden)

Türkiyeyi Ahlaksızlaştırma Projesi Bölüm 2 (Genç Erkeklerimiz Üzerinden)Türkiyeyi Ahlaksızlaştırma Projesi Bölüm 2 (Genç Erkeklerimiz Üzerinden) Pek kıymetli okurlar bundan önceki yazımda Genç Kızlarımız üzerinden oynanan ahlaksızlaştırma çabalarından bahsedip dile getirmeye çalışmıştık. 2. Bölüm olarak da bu yazımda genç erkekler üzerinden oynanan oyunlardan söz edeceğiz...




TÜRKİYE'Yİ AHLAKSIZLAŞTIRMA PROJESİ BÖLÜM 2:(GENÇ ERKEKLERİMİZ ÜZERİNDEN)


Pek kıymetli okurlar bundan önceki yazımda Genç Kızlarımız üzerinden oynanan ahlaksızlaştırma çabalarından bahsedip dile getirmeye çalışmıştık. 2.Bölüm olarak da bu yazımda genç erkekler üzerinden oynanan oyunlardan söz edeceğiz... Biz ilk önce şunu kavramalıyız. Eğer erkek çocuklarımız bugün bir ahlaksızlık içerisindelerse hernekadar suçlu aramak yerine çözüm üretmeye çalışsakta çözümün enbaştaki yolu anne ve babada. Son zamanlarda bir vurdum duymazlık var, çocuklara karşı ilgisizlik almış başını gidiyor. Hele hele erkek çocuklara karşı. Babaların ifadesi aynen şöyle: ''Aynı babasına çekmiş'', ''Erkek adam her ortama girer'', gibi söylemler genci ahlaksılığa bir adım daha iteklemiştir. Bu erkeklik kavramında ne varki böyle herşeyi yapabiliyor ve babasına gurur kaynağı oluyor?

Daha öncede söylediğim gibi kız-erkek ilişkileri sevgi kavramından çıkmış yerini cinsellik almıştır. Nezaman ki benliğimizden uzaklaştık ozaman sapıtmaya başladık. Yabancı ülkelerden gelen turistlere sarkacak onlara taciz edecek kadar aşağılık seviyesine düştük. Onu da bırakalım kendi öz memleketimizin kızına bile kötü emeller besledik. Acaba erkeklerimiz nasıl ahlaksızlaştırıldı?

Özellikle televizyonlar da bir tecavüzcü coşkunu, Nuri Alço'yu model olarak koyduk gençlerimizin önüne.

Türk filmleri artık Erotikleşme havasına büründü. Bu tür film anlayışıda bize Batıdan geçmiştir dikkatinizi çekeyim. Beyin boş beklemez, iki seçenek var. Birincisi o boş beyni anne baba olarak sen dolduracaksın. Neyin ahlaki neyin ahlak dışı olduğunu öğreteceksin. Ya da gencimiz televizyonlardan kendisine gösterileni, model çizileni örnek alıp beynine yerleştirecek. Magazin ruhu erkek gençlere de dayatıldı.

Onları nefislerine uydurmak için harıl harıl çalışmaktalar. Nitekim hepimiz insanız hata yapma lüksümüz çok meyilliyiz, nefsimize çabuk uyarız, çabuk kandırılırız. Bu bizim zaaflarımızdır bir nevi. Bu zaaflarımızdan yola çıkarak beynimizde bir gereksinim oluşturmak istediler. Erkek gençlerdeki bu ahlaki bozulmalara bayan sanatçılarda yardım etti. Televizyonlarda öyle pozlar verdiler ki... sanırsınız ki giyecek elbisesi yok bu yüzden okadar açık ve kısa giyiniyor. Ee ne oldu? erkek gencin ilgisini kendilerine doğru çektiler, beyinlerine girdiler yani kendilerine haran ettiler.

Cinsel aşk başladı gencin içerisinde. Bugün hayran kaldığı sanatçıya cinsel ilişki beslerken ona ulaşamayınca etrafındaki çevresindeki kızlar ona cazip gelmeye başladı. Çevresindeki genç kızlara kötü emeller beslemeye başladı.

Aynı niyetteki bir kızın da böyle bir beyin yapısı kız-erkek ilişkilerinde cinsel ahlaksızlığı oluşturdu. Eskiler zamanında açık seçik şeyler gördükleri zaman günahtır deyip gözlerini kapatırlarmış inançları gereği. Bende soruyorum inançlarımız mı değişti? Yoksa bizmi değiştik? Erkek gençler iyi bir ahlaki terbiye almalıdır.

Bu da yine söylediğimiz gibi ailede bitmekte. Neyin günah neyin ahlak dışı olduğunu gence küçükken öğretmeliyiz. Erkek gençlere bir tecavüzcü coşkun, Nuri alço modelleri koymak yerine biz önce davranıp dürüst ahlaklı insanları model olarak koymalıyız.

Son söz: Türk gençlerindeki ahlaki yapı üzerinde durduk. Bunu 2'ye ayırdık, Genç kızlar ve Genç erkekler üzerinden olmak üzere. Bu proje gençler üzerinde ilerlemekte çünkü nefsine çabuk uyar, çabuk kandırılır...

Ama Allah (C.C)'a , Peygamberimize (SAV), Kuran-ı Kerim'e bağlı bir genç olursak ahlaki yönden zengin oluruz. Gençlerimize yoğunlaşmalıyız çünkü onlar yarının yetişkinleridir.

Onları ahlaki değerlerle yetiştirelim. Magazinci ahlaksız gençlik değil idealist, milli, islami gençlik kazandıralım....

ALLAH'A EMANET OLUN

Muhammet İbrahim Balcı

Mibalci@hotmail.com

www.milliocak.com

MİLLİ OCAK HABER

http://www.milliocak.com/haberdetay.asp?bolum=1312&uyeid=36

YAZININ 1, BÖLÜMÜ AŞAĞIDA Kİ LİNKTEDİR

--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.