14 Ekim 2008

Yakinda CHP nin pkk iliskisi acik acik gündeme düsecek

Ergenekon-PKK ilişkisinde yeni iddia: Gürbüz Çapan, Öcalan'la sık sık görüştü

Ergenekon terör örgütünün PKK ile ilişkisi tanık ifadeleriyle yeni boyut kazandı. İddianameye de yansıyan bir tanığın ifadesine göre, Ergenekon'un finansörü olduğu belirtilen Gürpüz Çapan, 1995 yılında Abdullah Öcalan'la birkaç kez bir araya gelmiş.

Ergenekon terör örgütünün finansörü olduğu iddia edilen eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'la 'sıkı ilişki' içerisinde olduğu ileri sürülüyor. Esrarengiz şekilde Büyükçekmece Adliyesi'nde kaybolan CD'de ifadesi bulunan bir tanık Çapan'la ilgili şu iddiada bulunuyor: "Abdullah Öcalan'la direkt görüşebilen birisidir." CD'deki görüntülere göre gizli tanık Çapan için, "Özellikle 1995 yılı ve civarında Apo'yla sık sık görüşüyordu." diyor. İfadeyi Alan jandarma yetkilileri iddianın doğru olup olmadığını tekrar tekrar soruyor. Tanık, sözlerinin arkasında durarak iddiasını yeniliyor.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.