22 Kasım 2008

Alternatif Gezinti Aracı : Skorsky

Paşa olup ile turistik geziye çıkmak vardı. Ama bizim memuriyetten maaşımıza murat 124 bile düşmedi daha.

Neyse bir daha dünyaya gelirsek paşa gelelim de, milletin parasıyla paşa paşa bir gezinti yaparız bakarsın. Askerler mayınlarla hayatlarını kaybetseler umrunda mı bazı paşa gönüllerin.Önemli olan devletin parası, milletin parası bir de bizim paşanın skorskyle turistik sefası

Şimdi analar mi doğur muyor, mehmetçik mi doğurmuyor ona getirmek mi lazım illa ki lafı. Nedir bu memleketin hali pür melali rezillikler saçıyor. Ergenekon ve hayat tam bir kurtlar vadisinde ın hayatına pusu oluşturmaktadır. Ne mutlu ıma ki paşası skorskyle gezintiye çıkmış, ne var ki bunda. Yanında bir sürü de adam taşımış sonra yalnızda değil paşamız.Bu haber sitelerine de ne oluyor, ortalığı bulandırıyor diyesi geliyor bazılarımızın.

Neyse ben sitelerden alıntı haberin linkini vereyim de siz de bir Skorskyle gezintiye çıkın en iyisi mi?

Size de iyi bir kır gezintisi iyi gelebilir.Bir de paşa babanız ya da dayınız varsa ne gam. Biraz da derinde ilişkileriniz varsa; Ergenekondan çıkışınız muhteşem olacaktır. Size geçişin modern vasıtası skorskyle iyi gezintiler dileriz:

http://www.gencmusalli.com/haber_detay.php?haber_id=1492

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.