T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) AKLI olan deyil agzi olan konusursa sacmalarmis.. Iste basit örnek..

Vatan
Abdullatif sener bey gelirse ;
 
Çok sayıda dosya var AMA hiçbirinin dokunulmazlıkları kaldırılmıyor. 6 yıldan beri kimsenin dokunulmazlığı kaldırılmadı. 16 yıl milletvekilliği yaptım ve Meclis'e tek dokunulmazlık dosyam gelmedi. Bunu içinizden biri olarak söylüyorum. 16 yıl milletvekilliği yaptım bunun 6 yılı bakanlıkta geçti. 10 yıl muhalefet partilerinde görev yaptım. Bu 16 yılda tek dokunulmazlığın kaldırılması talebiyle dosya meclise gelmemiştir. Ama bugün Meclis'te yüzlercesi var. Her türlü soygunun koruma altına alındığı bir Meclis bu ülkenin taleplerine uygun değildir. Onun için ilk önce bunu değiştireceğiz."
Türkiye''e kapalı kapılar ardından çok işler yapıldığını ve halkın hiçbir şeyi bilmediğini iddia Eden Şener, Türkiye'yi şeffaf bir ülke yapmak için çalışacaklarını söyledi. Ülkede yüzü gülen kimse kalmadığını belirten Şener konuşmasında, şöyle devam etti:

"Sır perdeleri altında Türkiye'de kaynakların nasıl dağıtıldığını hiç kimse bilmiyor. Diyoruz ki herkesin cebindeki 100 liranın 25 lirasını siyaset kullanıyor. Ne alırsanız alın bir şekilde siyaset paranızı kullanıyor. Devlete ait işletmeler satılıyor. Tüm bunlar kime satılıyor bilen var mı? Yoktur. Ancak, bizim iktidarımızda bunlar şeffaf olacak. İnternet sitelerinde olacak ve bilgisayar kullanmasını bilen her vatandaş bir tuşla devletin kaynaklarının nerelere aktarılacağını bilecek. Bunu bir başkası yapamaz. Sırtında küfe olanlar bunu yapamaz ancak bu siyasi hareket bunu yapar. Söylenecek çok söz var Türkiye'nin her yeri yangın yerine dönmüş. Herkes geçim sıkıntısı içinde yaşama mücadelesi veriyor. Geleceğinden endişe etmeyen insan kalmamış vaziyette. Ülke nereye gidiyor, siyaset nereye gidiyor. Biz duyarlı insanlar olarak bunları düşünüyoruz ve çıkış yolu arıyoruz. İki şeyi düşünüyoruz birincisi, 1.5 yıl önce bir genel seçim oldu. Yapılan seçimde yetki verdiğiniz, güç verdiğiniz iktidara taşıdığınız sorumlular seçimlerden bu yana bu ülkede ki hangi kötü gidişe dur dedi. İyi güzel olan NE yaptılar. Bu ülkede fabrikalar artmaya ve yatırımlar çoğalmaya mı başladı. Bu ülkede işsizlik azalmaya mı başladı. Bu ülke insanının yüzü güldü mü? Memurun işçinin emeklinin hangisinin yüzü gülüyor. Kavga etmek bu ülkenin vatandaşlına hiçbir şey kazandırmıyor. Bu ülkenin sevgiye hoşgörüye ihtiyacı vardır."

Abdüllatif Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre önce "Biz kavgadan yana değiliz" derken şaşırdığını bildirirken, "Her gün kavga ederken ve kavga bir sanattır' derken nasıl kavganın tarafı olunmaz? Bu laftan sonra hızını alamadı ve ABD'de yapılan seçimlerden sonra Obama'ya bir mektup yazdı ve o mektupta 'Dik dur AMA kavga yapma' dedi. Önce biz bir önümüze bakalım. İçinde olmayan, kendinde olmayan bir şeyi sen nasıl başkasına öneriyorsun" dedi.
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.