8 Kasım 2008

(anadoluhaber) AKTÜEL: Doğan TUFAN :Sizden bunu bekliyoruz sayın bakan

AKTÜEL: Doğan TUFAN :Sizden bunu bekliyoruz sayın bakan
Doğan TUFAN
Dünya zenginlerin cenneti olmaya devam ediyor.Günümüzde zenginler paralandıkça fakirlerimizde fakirleşiyor.Amarika Birleşik Devletleri'nin adeletsizliğin den dolayı dünya bir griz dönemine girdi.Bunun çaresi için ,söz sahibi insanlar cözüm yolları bulmak için kafa yoruyorlar.
Zenginler, ülke hükümetlerinin idaresinde söz sahibi oldukları için , bütün kararları kendi menfaatlerine çıkarttıkları da bir gercek.
Ağzı olan konuşuyor, parası olanın sözü dinleniyor.
Geçenlerde maliye bakanımız Kemal Unakıtan Avrupa ülkelerinde yaşayan,çalışan vatandaşlarımızın biriken tasaruflarını Türkiye'ye yatırmaları için bir çağrısı oldu.Sayın bakanım, Altı yıldır ülkemizin yönetiminde bulunuyorsunuz. Buradaki insanlarımız birikimlerini , sizlerin de yakınen tanıdığı, yönetimlerinde arkadaşlarınızın bulunduğu holdinglere, milyonlarca Mark ,Dolar,Euro yatırdılar ve kaptırdılar. Yıllar sonra da holding yöneticileri milyarlarca Avrupa Türkü'nün binbir zorlukla tasaruf ettiği bu paralarının üstlerine yattılar. Sizlere gelen şikayetlere de kulak vermediniz.Bu gurbet elde yaşayan insanlarımızın niyetleri ve düsünceleri,bu holding yöneticilerini camiler de namaz kılarken, Hatta camilerde vaaz verirken tanıdılar."Bunlar hak yemez. Allah'tan korkarlar", bir de Almanya'da tüten fabrika paçaları neden ülkemiz de tütmesin, oradaki insanlarımızın işi olsun evlerinde mutlu olsunlar.Tabi ki paralarıda kar yapsın düsüncesi içerisindeydiler.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.