T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Bu onun iyi günleri, darısı diğer zalimlere/kafirlere

Kasap Şaron 1030 gündür can çekişiyor

Eski kan dökücülüklerine ilaveten son sekiz yıla damgasını vuran İsrail katliamlarının tetikçisi olan Kasap Ariel Şaron, tam bin 30 gündür komada "yaşıyor". Üç yıldır solunum cihazına bağlı olan Şaron, defalarca da kafatası kırılarak beyin ameliyatı geçirdi. Oğlu ise sahtekârlıktan hapse konuldu.


İsrail Başbakanlığı görevini yürütürken 4 Ocak 2006 tarihinde beyin kanaması geçirerek komaya giren Ariel Şaron, 31 Ekim 2008 tarihi itibarıyla bitkisel hayattaki bin 30'uncu gününe de ulaştı. Şaron böylece tam 24 bin 720 saattir, bir başka ifadeyle de 1 milyon 483 bin 200 dakikadır hayattan kopuk bir biçimde yatağa bağlı olarak "yaşıyor."

DEFALARCA KAFASINI KIRDILAR

Yaşı 80 olan Ariel Şaron, son üç yılda yatağa bağlı kalırken, vücudunda meydana gelen çeşitli komplikasyonlar nedeniyle sık sık da ameliyat oluyor. Bu çerçevede özellikle beyninde problemler ortaya çıkan Ariel Şaron'un durumunun daha da kötüleşmemesi için yapılan beyin ameliyatları nedeniyle kafatası kırılarak beynine müdahale ediliyor. Belli aralıklarla kafatasından bir ameliyat geçiren Şaron, daha sonra da kafatasının kırılmasından dolayı ortaya çıkan deliğin kapatılması için yeniden ameliyata alınıyor. Böylece Ariel Şaron için bir "ameliyat kısır döngüsü" ortaya çıkıyor. Şaron ayrıca, soluk borusuna yerleştirilen bir boru yardımıyla nefes alabiliyor. Bu borunun değiştirilmesi için de belirli aralıklarla ameliyata alınan Şaron halen, Kudüs'te Ein Kerem Hastanesi'nde koma halinde yatıyor.

--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
(www.vtunnel.com adresinden girebilirsiniz. Yasak yok.)
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
------------------------------
-------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.