T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) DANISTAY

Muzaffer Tekin: Arslan kullanıldı

Ümranİye Davası tutuklu sanıklarından emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin, Danıştay saldırısını düzenlediği iddiasıyla tutuklanan Alparslan Arslan'a tahliye sözü verildiğini iddia etti.


Alparslan Arslan'a
Tahliye sözü verildi
Ümraniye davası tutuklu sanıklarından emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin, Danıştay saldırısını düzenlediği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulan Alparslan Arslan'a tahliye sözü verildiğini iddia etti. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde görülen davanın 14. duruşmasında savunma yapan Tekin, Danıştay sanıklarının dini hassasiyetlerinin olmadığını iddia ederek, bu konuyu son derece taraflı bir şekilde ve çarpıtarak almanın, Danıştay cinayetinden tarikatın beraatini sağlamaya yönelik bir çaba olduğunu iddia etti. Cumhuriyet Gazetesi'ne atılan bombaların ve Danıştay'a düzenlenen saldırıyı vatanseverlerin üzerine yıkmanın savcıların temel amaçları arasında yer aldığını öne süren Tekin, "İktidarla savcıların birliktelikleri inkar edilemez şekilde iddianamenin hemen her sayfasında haykırmaktadır" dedi.

Son derece tabii
Tekin, Danıştay saldırısını düzenlediği iddiasıyla tutuklana Alparslan Arslan'ın bu olayı işledikten sonra yakında cezaevinden çıkacağı konusundaki beyanlarının, tarikat ortamında söylenmesinin son derece tabii olduğunu belirtti. Tekin, Ergenekon davasında yargılanan sanıklar arasındaki laik, cumhuriyetçi, üniter ve Atatürkçü yapıda bulunan kişiler ile Arslan'ın sahip olduğu kişiliği bir araya getirmenin mümkün olmadığını belirterek, şunları kaydetti: "Savcıların gayesi Danıştay cinayeti ile tarikat bağlantısını keserek vatansever insanlar ile ilişkisi olduğunu göstermektir."

15/11/2008  21:49
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.