8 Kasım 2008

(anadoluhaber) Gorkem Ates'in Gunlugu - 25-27 Subat 2005

27 Subat 2005, Pazar

Bugun ayin son Pazari; bir degerlendirme yapma zamani: Evet insanlar nereye gidersem gideyim bana "pi." diyorlar ve galiz kufurler ediyorlar. Bense onlara oyle olmadigimi soyluyorum ama nafile! Onlar sartlanmislar bir kere, bir insanin kendilerinden zayif duruma dusmesi ve onu genis kalabaliklar olarak -hicde mertce olmayan bir sekilde- ezebilmek onlara zevk veriyor. Gercekten anlamak mumkun degil insan onurunun Turkiye'de bu denli ucuz olusunu..

Kim ne soylerse soylesin, herkes kendinden sorumlu. Beni kimsesiz deyip ezenler, yaniliyorlar. Suphesiz ki kimsesizlerin kimsesi olan biten her seyi gormektedir..!

25 Subat 2005, Cuma

Sundan artik kesinlikle eminim ki bazi kisim medya beni oldurmek istiyor. Benim hakkinda bir soylentiyi asli astari var mi diye arastirmadan yaydilar, simdide hatalarini kabul etme erdemini gosteremiyorlar. Fransa'da sokakta yuruyen bir insanla yapilan roportaj bile izin olmadan yayinlanamazken, ABD'de, Ingiltere'de gencleri korumak icin ozel kanunlar varken su ulkenin bir haline bakin! "Muassir medeniyet", "Avrupa Birligi" diye borazanlik yapanlar konu kendi cignedikleri insan haklarina gelince "medeniyet denilen canavar" mi diyorlar acaba??! Gercekten her vatandasin bu konu uzerinde dusunmesi gerekli.

Eger medya Turkiyede yasama, yurutme ve yargi'dan sonra en buyuk gucse, o takdirde sahip oldugu gucun getirdigi sorumlulugu da kabul etmelidir. Cunku buyuk guc, buyuk sorumluluk demektir. Nasil ki bir basbakan basbakan oldugu icin adam oldurme hakkina sahip degilse, medya da degildir.

http://www.gorkemates.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.