22 Kasım 2008

(anadoluhaber) insallah haydi hayirli si nBakalim Ataistlaikler nasil karsi cikar anayasa mahkemesine kapatma davasi acacaklar mi? onlarin anladigi laiklik meteryalist ataist ikelerdir.

İŞTE ÜÇ SOMUT ADIM
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın Alevi aydınlarından Reha Çamuroğlu'nu danışman yapmasının ardından Alevi reformu, somut projelere dönüşüyor. Bir süredir yoğunlaştırılan çalışmalar, önceki hafta düzenlenen Alevi mitinginden sonra toplanan Bakanlar Kurulu'nda ele alındı. Toplantıda, Alevi açılımının Diyanet bünyesinde yapılmasının, başka dini gruplara emsal teşkil edebileceği ve değişik ibadethane isteklerinin gelebileceğini görüşü vurgulandı. Bu nedenle Alevi açılımının Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla 'kültürel açılım' olarak uygulanması uygun bulundu. Alevi açılımını ve Alevi sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog çalışmalarını Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu yürütecek. Hükümet, tüm Alevi kuruluşlarıyla görüşüp, olabilecek en geniş mutabakatla Aleviler'i memnun eden düzenlemeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

KOSTENLOSE Animationen für Ihre E-Mails zu Weihnachten - von IncrediMail!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.