T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) MUSTAFA'NIN ABLASI CEREN

MUSTAFA'NIN ABLASI CEREN;

 

Aferin benim kızıma... Kızımsın diye demiyorum , bu gün ölsem gözüm açık gitmez bunu bilmeni istiyorum... "Kızım var geride" diyebilirim gittiğim yerdekilere... Başta Mustafa Kemal'e kuşkusuz... Olacaksa bir yaşam daha eğer, onunla olsun isterim… Seninle ne kadar övünsem azdır... Binlerce defa daha aferin benim kızıma... Günlerdir bir  'Mustafa'yı düşüremiyoruz gündemden, yoğunlaşamıyoruz hayati önemdeki diğer sorunlarımızın üstüne... Hainler içerden, düşmanlar dışarıdan saldırdıkça,  kartopu gibi büyüye büyüye üstümüze geliyor Mustafa'lar... Ne kadar da güzel anlatmışsın Özgür Ceren... Yürekten inandığın belli Mustafa Kemal'e ve  Atatürk'e... Seni bu gün ne kadar çok sevdiğimi cümle aleme anlatmak istiyorum... Seni bugün Mustafa'nın ablası olarak  sevmek istiyorum, yetmezse  biraz da Mustafa Kemal için sevmeliyim biliyorum... Gel gör ki, bu sevgi  nasıl anlatılır onu da bilmiyorum... En iyisi böyle zamanlarda büyük Türk şairi Nazım'dan yardım almak: 'kilometrelerle derin, kilometrelerle düm düz, yüzde yüz, yüzde bin beş yüz, yüzde hudutsuz kere yüz"  seviyorum  Mustafa Kemal'i.  Seni de O'nun kadar seviyorum… Sen o bacak kadar boyunla bize, koca koca adamlara Atatürk'ü bir daha ve asıl  tanınması gereken  yanlarıyla tanıttın.…Kendi payıma ben dersimi aldım, aşk olsun sana ve  helal olsun Ceren!..

 

Yazını okumak isteyenler için bağlantıyı aşağıya yerleştiriyorum… Ben  bu işi ulusal bir görev kabul ederek büyük bir keyifle yapıyorum…

 

Tıklasınlar da kızımı, kızlarımı görsünler…

 

http://pireliblog.blogspot.com/2008/11/mustafa-hakknda-bir-ey.html

 

                                                                                    Av.Cemil Can


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.