25 Kasım 2008

(anadoluhaber) Numan Kurtulmuş ve Müslümanlar nasıl kurtulur !, ilk sinyaller gelmeye başladı.

Numan Kurtulmuş ve  Müslümanlar nasıl kurtulur !,

ilk sinyaller gelmeye başladı.

 

Allah için yapılan her konuşmaya kovulmuş şeytanın şerrişnden Allaha sığınıp, Allahın adı ile başlanması esastır.Kurbanda Allah adına , Allahın adını anarak kurban kesmek esastır.Bu cahilliye devrinde putlar adına kesilen kurbanının karşılığı olarak, Müslümanların Allah adına kurban kesmesidir.Müslüman işlerine Allahın adıyla başlayandır.

 

Birkaç gün önce haber sitelerinde şöyle bir haber okuduk.

 

http://www.habervaktim.com/haber/41780/kurtulmus_ve_ekibi_anitkabiri_ziyaret_etti.html

 

Kurtulmuş ve ekibi Anıtkabir'i ziyaret etti Partisinin 26 Ekim'de yapılan 3'üncü Olağan Büyük Kongresi'nde Saadet Partisi Genel Başkanlığı'na seçilen Numan Kurtulmuş ve parti yöneticileri Anıtkabir'i ziyaret etti. Önce Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk koyan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet daha sonra Misakı Milli Kulesi ve Kurtuluş Müzesi'ni gezdi. Anıtkabir özel defterini de imzalayan Saadet Partisi lideri Kurtulmuş, deftere şunları yazdı: "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Saadet Partisi Yöneticileri ile birlikte huzurundayız. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu, hiçbir ayrıcalık ve ayrımcılığın bulunmadığı, özgürlük, adalet ve refahın milletimizin her ferdi için sağlandığı, öncü ve güçlü bir Türkiye için çalışacağız. İçimizde Yeniden Büyük Türkiye'yi bir an evvel kurabilmenin arzu ve heyecanı var. Rehberimiz, İstiklal Mücadelesi'nde ortaya konulan azim ve inanç olacaktır. Ruhun şad olsun."

 

Evet çok saygıdeğer Türkiye Müslümanları durum bundan ibarettir.Değişen ve bu değişinimiyle Türkiye'de gelinebilecek en üst makamları kapanlar anlaşılan Numan Kurtulmuşa İYİ örnek olmuş ki, bundan sonra  siyaset yapacaksan Müslüman oynamak yerine!, akıllı adamı oynamaya karar vermiş ve saadet partinsin çizgisinin ne olacağını güzel bir şekilde ortaya koymuş.

Bu girişiminden dolayı  akıllandığı için Numan Kurtulmuşu kutluyor ve de alkışlıyoruz.Bu olaydan sonra Cumhuriyet Mitinglerinde "kahrolsun şeriat" pankartlarıyla çıkanlar, Sadet partisi ve başkanın ne kadar Atatürkçü olduğunu görür de oyalarını muhtemelen Sadet Partisine verirler.

O da bu aldığı oylarla, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığına ulaşabilir.Önemli olan bu kısa dünya hayatında bu dünya makamlarıdır.Bazı kerizlerde çıkmışlar, "önemli olan ahiret yaşantısıymış " diyorlar.İşinize bakın olm siz, ineği sağmak için icabında Yahudi föteri takacaksın, aklınız ermez sizin böle şeylere.

Sadet partisi değişme uğrayan Türkiye'deki İslamcı siyasal hareketin elde kalan son kalesi ve umut ışığıydı.Fakat bundan sonra seyrinin ve rotasının ne olacağının sinyallerini verdi.Davası uğruna  "gerekirse hapse gireriz" diyen ulusalcı Uludağ Üniversitesi rektörü ve DTP liler millete kötü örnek oluyorlar.Müslüman dediğin böyle şeylere bulaşmadan, kenardan kenardan çaktırmadan işi bitirmelidir.Herkeste onun bu kadar zekice ve uyanıkça verdiği kişilikli mücadeleye  hayran kalıp, "oylar Saadete, kurtar bizi Numan"deyip, oy vererek Prof.Dr. Numan Kurtulmuşla Kurtuluşa erecektir.

AKP  seçildiği için bunları yapmaya mecbur, fakat sanırız ki  Sadet partisindeki Atatürkçülük ruhu !, Numan Kurtulmuşu mozoleye çelenk bırakmaya itti.Siyasi hayatlarına Atatürk adını anarak başladılar.Bu güzel davranışı tüm Milli Görüş camiası umarız bunu takdirle karşılar ve Numan Kurtulmuşu örnek alıp  Sadet partisi binalarına birer Atatürk heykeli koyarlar.Çünkü İslamda ulul emre itat ve taklid farzdır.

Neyse konuyu bu olaylarla hiç alakası olmayan bir fıkrayla bitireyim:

Adamın teki eve zamansız gelir karısını aşığıya yakalar.Sonra bir karınsa bir aşığına bakar, ve der ki;

-Hadi bu kadınla yatmaya beni mecbur eden evlilikti, seni ne mecbur etti anlayamadım?.

Ve Konumuzu yine yukarıda ki konuyla hiç alaksı olmayan bir ayetle bitirelim.

ALLAH HER ZAMAN EN  DOGRUYU SÖYLER.

 

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.