25 Kasım 2008

(anadoluhaber) Online Bilimsel Danışma Projesi-1

Değerli Arkadaşlar;
 
İnternet üzerinden online bilgi almaya yönelik projemizin ilk adımını atmış bulunmaktayız. Bizlere gönüllü olarak destek veren arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.
 
Şuan için Lise ve Üniversite öğrencileri ile genel kültür amaçlı isteyen ilgililer için;
 
-Genel Biyoloji
-Deniz Biyolojisi
-Balık Biyolojisi
-Ekoloji
-Meteoroloji ( Hava Bilimi)
-Genel Kimya
-Besin Kimyası
-Oşinografi
 
Alanlarında temel düzeyde online olarak bilgi danışılabilinilecektir.Bu alanlardan biri ya da birkaçı hakkında,bu alanlara giren herhangi bir konuda ve terim ile ilgili online olarak soru sorup bilgi talebinde bulunulabilecektir.
Bilgi talepleri çeşitli zamanlarda mail aracılığıyla ya da MSN üzerinden Online alınabilecektir. Bu konuda iletişim adresi faruk_167949@hotmail.com dur. Bu mail adresi ile irtibata geçebilirsiniz. Mail sahibi arkadaşımıza ve bu konuda yardımcı olmasından dolayı teşekkür ederiz.
 
 
Ayrıca bu Online Bilimsel Danışma Projemizde herhangi bir bilimsel alanda gönüllü olarak çalışmak isteyenler pssngr34@gmail.com adresiyle irtibata geçebilirler.
 
 
TSR GRUP* olarak ilerleyen aylarda diğer bilimsel alanlar da bu tür çalışmalar yapılacak ve 1-1,5 yıl içinde internet üzerinden 24 saat boyunca hemen hemen her konuda özet veya kapsamlı bir biçimde bilgi alabileceğiniz,video ve belgelere ulaşabileceğiniz ücretsiz olarak halka sunulan yaklaşık 1317 TB lik arşiviyle TSR GRUP*  E-Kütüphanesi açılacaktır.Bu konuda gerekli çalışmalara da başlanmıştır.
 
Saygıyla Duyurulur...

--
TSR Ulusal Dayanışma-Araştırma ve Bilgi Grubu
iletişim : pssngr34@gmail.com

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.