T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: AKP farkli bakiyor , nedeni kimliginde, kültüründe türkiyedeki vatandaslarini esit gärüyor.. selam

GERÇEKTEN AKP ÇOK İYİ BAKIYOR FARE DELİĞİNE SÜPÜRMEDİĞİ ÜLKELERİN HİZMETİNDEN HİÇ ADIM GERİ KALMAMAKTAN , FARKLI GERÇEKTEN AKP ŞİMDİYE KAFAR HİÇ PARTİNİN YAPAMADIĞINI TEK,TEK YAPIP ÜLŞKEYE TAMAMEN SATTIĞI İÇİN VE ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR PARTİNİN YOLSUZLUĞU BU KADAR ISPATLANAMADIĞI İÇİN ÖRNEKMİ? MİR DENGİR FIRAT ŞABAN DİŞLİ UNAKITAN VB ..............AMA NEDENSE GÖREVİNDEN İSTİFA EDENLER VEYA AYRILANLAR YOLSUZLUKLA VE HIRSIZLIKLARA ADI KARIŞLANLAR BUNLAR DAHAADA OLAYIN VAHAMETİNİ AÇIKLAMIYORMU?


Date: Sat, 8 Nov 2008 09:53:46 +0100
From: a.selam@arcor.de
To: birer-37@hotmail.com; anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) AKP farkli bakiyor , nedeni kimliginde, kültüründe türkiyedeki vatandaslarini esit gärüyor.. selam

Akıl, iz'an sahibi Kürtlerin ' Tuttuğu yol, yol değil' dediği bir mecrada debeleniyor DTP.. Öfke anlaşılabilir, hırçınlığa katlanılabilir, acı DA olsa her söz dinlenebilir; AMA şirretlik hayır!.. Başbakan'ın doğu gezisinden yansıyan, TV kanallarının meraklı olduğu terkedilmiş eş saldırganlığının siyaset boyasına bulanmış hali tablolar protesto falan değil. Gösteriler DTP'nin çaresizlik noktasına gelmişliğinin işareti. Gücü başa bela olma imkânına sahiplik diye algılamak DA bir tür akıldır AMA bunun bildik akılla hele hele siyasi akılla uzaktan yakından alakası olduğu söylenemez.
Başbakanın gezisine gelince; uzun uzadıya izahı gerekmeyen güvenlik gerekçeleriyle Erdoğan'ın önceden açıklanan programın hiçbir ayağını iptal etmemiş olmasını takdir etmemek elde değil. Erdoğan ortaya çıkarılan suikast planı sebebiyle vazgeçse herkes makul karşılanacakken Başbakan olmanın gereğini yerine getirdi.. Tavrını sadece yerel seçim hesaplarıyla izah etmek de bence haksızlık. Tayyip Erdoğan'ın kuşkusuz yerel seçimlere dönük beklentileri var.. Bunu ilk kez seslendiriyor DA değil. Üstelik beklentilerinin dayanaksız olmadığı sır değil.. DTP'nin bir başka siyasi değil Tayyip Erdoğan söz konusu olduğunda ayaklanmasının sebebi bu.. Diyarbakır'da seçim kazanmayı kendi siyaseti açısından var olma-yok olma meselesi olarak gören ve şehre yüzük taşı olarak bakan DTP, AKP karşısında erimeye başladığını, beş ay sonra kentin yönetimini kaybedebileceğini çoktan fark etmiş durumda. Şiddet kartının gündeme gelmesinin sebebi Başbakanı yıldırmak olmasa gerek.
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.