11 Kasım 2008

(anadoluhaber) Süryani rahibi kaçıran korucubaşına ceza

Süryani rahibi kaçıran korucubaşına ceza
 
AMED / Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Barıştepe köyü yolu üzerinden kaçırılarak Batman'da serbest bırakılan Süryani Rahip Edip Daniel Savcı'yı kaçıranlardan aralarında korucubaşı Halil Esen'in de bulunduğu 4 kişiye 15'er yıl hapis cezası verildi.
 
Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında, rahip Daniel Savcı'yı kaçırarak 300 bin Euro fidye isteyen ve aralarında korucubaşı Halil Esen'in de bulunduğu 4 kişiye toplam 60 yıl hapis cezası verilirken, 3 sanık ise beraat etti.
 
Mahkeme heyeti, sanıklardan korucubaşı Halil Esen, Abdurrahman Oral, İmral Ergun ve Hasan Alhan'a "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "Kurulan örgüte üye olmak ve örgüte bilerek, isteyerek yardım etmek", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" ile "Nitelikli yağma" suçlarından 15'er yıl hapis cezası verirken, sanıklardan Zeynelabittin Karaman, Mehmet Şerif Oral ve Mehmet Emin Oral'in beraatine karar verdi.
 
 ANF NEWS AGENCY


Yahoo! Türkiye açıldı!
İnternet üzerindeki en iyi içeriği Yahoo! Türkiye sizlere sunuyor!
http://yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.