T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) WG: cem Özdemir hk.






Cem ÖZDEMIR Yesillerin ESBASKANI

Alman Yesiller Partisinin esbaskanlarini belirlemek icin yaptigi secimli toplanti sonrasinda, Cem ÖZDEMIR ve Claudia Roth (yeniden) Yesiller Partisi esbaskanliklarina secilmislerdir.
Yapilan secimlerde oylarin % 79.2 sini alarak secilmeyi basaran Cem ÖZDEMIR icin, 617 delege EVET, 107 delege HAYIR oyu kullanmis, 46 delege ise CEKIMSER kalmistir.
Almanya acisindan bir ilk olan bu durumun, ülkenin DEMOKRATIK acidan ulastigi noktanin belirlenmesi acisindan önemli oldugunu belirten uzmanlar, elde ettigi bu basariylada  Cem ÖZDEMIR'in kendisine BAKANLIK yolunun acildigini degerlendirmislerdir.
Secim lere katilan diger adaylardan, eski esbaskan Claudia ROTH oylarin % 82.7 sini alarak, yeniden esbaskanlik göravine secilmis, diger aday Larry WILLEN ise tüm delegelerden ancak 9 oy toplayabilmistir.
Avrupada yasayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarinin büyük memnuniyetine yolacan bu gelisme, kuskusuz en büyük sevinci Avrupadaki CERKES toplumunda yaratmistir. Kendisi Cerkes kökenli olan Cem ÖZDEMIR, Avrupali Cerkesler Federasyonunun en önemli destekleyicisi ve partneri olarak önemli etkinliklerine destek veriyor.Degerli kardesimiz Cem ÖZDEMIR'i secildigi bu önemli görevi nedeniyle ictenlikle kutluyor, basarili calismalarinin devamini diliyorum.

Azmi  BERBEROGLU
Köln/ ALMANYA



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.