1 Kasım 2008

(anadoluhaber)

Biri kalkıyor habire bir yerlere çatmanın gayreti ile İslam'a çatıyor. Bir yerler dediğim AKP, kesip attığım tırnak kadar kıymet vermem, Anadolu'yu Amerika'nın çiftliği haline getirdiklerine ve bu vazifelerini güzelce yaptıklarına inanırım. Ilımlı İslam projesinin siyasi kanadıdır ve bir diğer kanadı ise zat-ı pek muhterem feytula hocadır.


Bunlar İslam'ı temsil etmiyor ki, sen bunların üzerinden İslam'a Laf etme cüretini gösteriyorsun. Derdin antiemperyalistçilik oynamak mı? Yoksa gerçek bir vatansever olarak Emperyalizme ve onun sevdalılarına dik bir duruş sergilemek mi? Evvela bunu koy ortaya, ondan sonra ne yapıyorsan yap.


Vatanseverlik anlayışı bu olmamalı, daha geçen yobaz'ın birine burdan cevap vermeye çalıştık. Vatanseverlik ve antiemperyalizm diyorsak kimse kimsenin kutsallarına laf etmemeli. Aksi takdirde iş vatansatıcıların ekmeğine yağ sürmekten öteye geçemez. Ki biz bu vatansatıcıların oyununa gelmeyiz, gelenlerede sana kolay gelsin deriz. Sanalda da olsak vatanın kurtultşu için düşmanın karakaollarına akınlarımızı düzenleriz...


Şanlı "11 Eylül taarruzundan sonra antiemperyalist bayrak İslamcıların eline geçmiştir ve bizlerde onlarda destek olmak zorundayız..." Bunu kim diyor, bu söz Latin devrimcilere aittir.

Bu gün Emperyalizme karşı, Irak'ta, Afganistan'da, Keşmir'de şurda burada kim direniyor, kim vuruyor emperyalizme. Şanlı 11 Eylül taarruzu "ahmak fil Amerika"yı, yani baş işgalciyi ininden çıkarmadı mı ve sahaya çekilip çöle gömülmüyor mu?

 

Vatansever Baas mücahidleri, işgalciyi Irakda çöle gömmüyor mu? Gine vatansever Taliban mücahidleri işgalciyi Kabil'e hapsetmedi mi? İşgalci kurtuluş için tek yolun, vatansever Taliban mücahidleri ile masaya oturmak olduğu gerçeği ile yüzleşmedi mi? El cevab yüzgeri vatanımı terk edeceksin olmadımı?

 

Hal bu iken ve vatanımda işgal altında iken samimi vatansever olan İslamcıların kutsallarına dokunmak ne kadar doğru? İşgal yanlıları ile aynı konuma itmez mi insanı bu tutum?

Irak İstiklal savaşını emperyalizme karşı kim veriyor.


Afganistan İstiklal savaşını kim veriyor?

Çeçenya da moskof ayısına karşı Çeçen İstiklal savaşını kim veriyor?

Çine karşı, İstiklal savaşını Doğu Türkistanlı mücahidler vermiyor mu? Dünyanın dört bir tarafında, emperyalistlere karşı direnen mücahitlerdir...

İşgalci'yi yakan ateşe saygı duymak yerine bu tutum nedir ve işgal üsleri dururken, bu ataşe karşı yapılan tavırlar nedendir??? Umarım denmez, vatanım dışımda verilen İstiklal savaşlarından banane! Dünyanın dört bir tarafında verilen İstiklal savaşları Emperyalizmi bitirirken bu yanlış tutuma son verilmeli artık...


Selam olsun bağımsızlık ateşi ile evinden barkından, yârinden vazgeçen, vatanı için canını ve canları feda eden ve işkenceler altında direnen şanlı mücahidlere...

Selam olsun gerçek vatanseverlere...

Selam olsun vatan mücahidlerine...


Burada okumuştum İşçi Partisi lideri Doğu Perinçekin yazısı vardı, İslamiyetin doğuşu ile alaklı, bu mailleri gönderen arkadaşlar niçin ders almazlar...

Saygılarımla...


Tuti-i Mucize Guyem


 Kimliklerinde Müslüman yazan münafik ve kâfirler, ISLAM düsmanliklarini acikca sergileyemedikleri icin, ISLAM ölcülerini hafif düsürmek ugruna, her türlü adice ve yobazca hareketlere sarildiklari gibi, her türlü fitne ve fesat isleriylede ugrasirlar.

Kendilerinin dürüst olduklarini iddia ettikleri ölcüler tamamen bu dünyaya aittir ve maddi ölcüler icerisinde tamamen menfaat kokar. Kendilerinden baskasini dogru kabul etmeyen, münafik, yavsak,ve kafir edalari vardir.

 

AKP denen, ne oldugu belli olmayan, amerikan usagi parti ve yöneticilerinin, ISLAM ölcülerine bagli hareket noktasinda hicbir baglantlari yoktur. Bunlar sadece ABD'nin emir ve görüsleri dogrultuusunda hareketi kendilerine vazife addetmis, menfaaat sebekesinden baska hicbirsey olmayan, VATANI DINI ve herseyini ABD ve isbirlikcilerine peskes ceken bir alay dönek, satıcılar grubudur.

 

Sol ideolojilerin kendini bitirdigi son devirde, insanlarin arayislarinin ISLAM a yönelmesinden rahatsiz olan ,münafik ve kafirler, sürekli ayni martavallari okumaktan usnmamislardir. ISLAM düsmanliklarini bir alay isbirlikci münafik ve kafirler uzerinden, yaparak, kendilerini gizlediklerini zannederler.

Fakat iste bunlari yapanlarin, ne antiemperyalizmle, ne sol ideoloji ile, ne de inanan insanlarla hicbir alakalari yoktur, olmasi da mümkün degildir.

 

Önce ben suyum deyip, gercekte müslüman olmadigini söyliyecek babayigit degillerdir. Zaten söyleseler, amiyane tabirle "babalara"geleceklerini cok iyi bilirler.

 

Insanlarin zihinlerini ifsat etmekten baska gayeleri yoktur.


Islam Düsmani Olanlar, Münafik, Kâfir ve İsbirlikcilerin üzerinden hareket ederler.

 

Islam düsmanlari, münafikca tavirlar icerisinde kendilerini gizlemeye calisirlar.Münafiklar, Islam'a inanmazlar. Cünkü inansalar, bu imanlarini isbat etmek icin, kâfir ve münafiklara ISLAM ölcüleri icerisinde tavir alirlar.

 

Biz mazlum, aciz, zulüm görmüs, sömürüye karsi olan, vatanini seven herkesle omuz omuzayiz. Bu mücadelelerde biz dünyanin neresinde olursa olsun, destekleriz...

 

Fakat bir avuc azinlik ve sermayedarlarin borazanligini yapanlarin yardakcilari, bu sahsiyet ve tavir icinde olamazlar. Aslinin tarihinin, dilinin, gecmisinin baglarina düsmanlikta üstlerine yoktur. Okuduklari yazdiklari tarihinin, eserine sahip cikmak ve isin sevincini düzenini ortaya koymaktan cok,

gecmislerine küfür, düsmanlik, ve ihanette üstlerine yoktur.

Gecmisi olmayan zavallilarin gelecegi zaten olamaz.

 

Müslümanlar, Kâfirlerle dost olmazlar. Kâfirlere kibirli ve öfkeli, münafiklara ise kibirli ve siddetlidirler.

 

Iste sizlerin korkusu, bu hakiki müslümanlarin size olan bu tavrindandir.

 

Sizler dünyada akan kanlari görmezden gelip, anti emperyal oldugu iddiasiyla, tam tersinden isbirlikci veya emperyalizmin benzer tavirlarini takinirsiniz. Kendi insaniniza düsmansiniz..

Anadolunun dinine, örfüne, kültürüne, ahlakina düsmansiniz.

 

Insan bilmediginin düsmanidir. Siz Islami bilmiyorsunuz ve ISLAMA düsmansiniz...

 

 

Selam Direnisin liderine ve O'nun baglılarına olsun...

 

Acı Vatan Almanya



Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.