30 Aralık 2008

(anadoluhaber) Almanya Lübnan’a 50 tank veriyor

Almanya Lübnan'a 50 tank veriyor
 
 
YDH- Almanya'nın Suriye-Lübnan sınırına konuşlandırılmak üzere Lübnan ordusuna 50 adet Leopard tankı vereceği bildirildi.

24/12/2008

YDH- Almanya'nın Suriye-Lübnan sınırına konuşlandırılmak üzere Lübnan ordusuna 50 adet Leopard tankı vereceği bildirildi.

 

Önümüzdeki ay Beyrut'a gelecek olan bir Alman askeri heyetinin Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman'la Lübnan'a yapılacak askeri yardımlar konusunda görüşmelerde bulunacağını belirten Lübnan basını, Almanya'nın Lübnan'a 50 tank vereceğini duyurdu.

 

Güvenilir askeri kaynaklardan edinilen bilgilere göre Almanya, Lübnan'ın Suriye sınırını korunaklı hale getirmek için Lübnan ordusuna 50 adet Leoprad tankıyla bunlara ilişkin teçhizat verecek.

 

Lübnan Savunma Bakanı İlyas el-Mur'un 18 Aralık'ta Moskova'ya yaptığı ziyarette de Rusya'nın Lübnan'la askeri ilişkilerini geliştirme kapsamında bu ülkeye 10 adet Mig-29 savaş uçağı hediye edeceği açıklanmıştı.

 

Amerika'nın 2006 yılından bu yana Lübnan'a 410 milyon Dolarlık askeri yardımda bulunduğunu hatırlatan kaynaklar, Amerikan askeri yardımlarının bazı hafif silahlar ve askeri ciplerle sınırlı olduğuna dikkat çekti.



Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.