30 Aralık 2008

(anadoluhaber) Bagislamak ya da Ozur Dilemek

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi!!
Yazar Bahadir Kula** (Konuk)   
Niyet baris, kardeslik gibi insani degerlerin pekistirilmesidir. Peki ya sonuc? Her iki "cephede" de artan milliyetci ve benmerkezci tepkisellikler. Kampanya insanlik barisi adina ne ise yaramistir? Ortada niyetlenilenin aksine bir sonuc mevcuttur. Soven milliyetciliklerin ekmegine yag surulmus, milliyetciliklerin globalizasyonun etkisiyle yerle bir olmus itibarlari guclerine guc katmistir. Peki, beklenen bu muydu? Saniyorum hayir. Unutmanin erdemini (Nietzsche'nin deyisiyle tarihin yasam icin zararli boyutunun bertaraf edilmesini) tarih fetisizminin takintili bellek egzersizlerine tercih etmenin faturasi ofkenin ve intikamin artmasi olmustur. "Canan Aritman genetik testi"nin gundeme geldigi tuhaf zamanlara girilmektedir.
Yorum yaz!
Devamini oku...