3 Aralık 2008

(anadoluhaber) George Bush, kendini dine verdi

George Bush, kendini dine verdi


ABD Başkanı Bush, "İşlediğim günahlar nedeniyle battım, bu yüzden çok pişmanım. Allah'tan af diliyorum" itirafında bulundu.




George Bush, kendini dine verdi
ABD Başkanlığı görevini Barack Obama'ya devretmeye hazırlanan George W. Bush ABD'li tarih kuruluşu için yaptığı mülakatta çok günahkar olduğunu, bu yüzden Allah'tan af dilediğini söyledi.
Mısır haber ajansı Şarkulevsat'ın bildirdiğine göre George Bush, mülakatında kendisini günaha battığını ve pişmanlık duyup Allah'tan af dilediğini beyan etti.
Bildirildiğine göre StoryCrops adlı tarih kurumu mensubu olan Bush'un kızkardeşi Dorothy Bush Koch Başkan Bush'la kurumun sözlü tarih projesi için bir ropörtaj yaptı.
Bush, bu ropörtajında koltuğundan ayrıldığında 50 milyon Iraklıyı özgürleştiren olarak hatırlanmak istediğini söyledi. Bush siyasi menfaat için asla ruhunu satmadığını, hep Allah'ı ve insanlığı düşünerek politika yaptığını söylüyor. Fakat yine de günaha batmış olduğunu, Allah'tan affetmesini dilediğini dile getirdi.
Bush'un kızkardeşi de kardeşinin başkan olduğundan beri hergün uzun uzun İncil okuduğunu, "huzuru imanda bulduğunu" söyledi. Kızkardeşine göre Bush, İncil okuması ve Allah'a yalvarması sayesinde güçlü kalabiliyor. Yine Bush'un, babasından "pervasız bir aşk" miras aldığı bu sayede hiç çekinmeden yapması gerekenleri yaptığı ifade ediliyor.
 
Dünya Bülteni
 
 


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber+unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.