28 Aralık 2008

(anadoluhaber) İsrail’i yönetenlere teşekkür borçluyuz

İsrail'i yönetenlere teşekkür borçluyuz

Evet, eğer İsrail'in bu direk kendi adına yaptığı katliamlar için Tüm İslam âlemi İsrail'i yönetenlere teşekkür borçluyuz. Yakın zamanda İslam âlemine Hıristiyan dünyasının da katılacağından kuşku duymuyorum.

Çünkü dünya halkları olarak ABD'nin önce milyonla cana mal olan ve pek çok sakat ve yaralı bırakan, Irak İran savaşını çıkarmasını, sonrada ortada ciddi bir gerekçesi olmadığı halde Irak ve Afganistan'a sebepsi saldırısını barış getirdiğini söyleyerek bir buçuk milyonu Irak da ve pek çok da Afganistan da ABD'yi dost sanıp teslim olanlarda dahil katledip savaş değil doğrudan seri katil cinayetleri şeklinde öldürülen, sakat kalan, yuvaları yıkılan, ortalığa saçılan tecavüze uğramış kadınlar çocuklardan oluşan zavallı ruh hastalarının Tüm sorumluluğunu Amerikalılara atmak sureti ile kendilerini gizlerlerken aslında tüm bunların kendileri yüzünden olduğunu gizlemiş oluyorlardı.

Ancak her katil ve cani gibi bu ahlaksız ve şerefsizce, vasıtalı olarak döktüğü kanların, cinayet alanlarında ABD deki Siyonist İsrail lobisinin ve İsrail'in parmak izlerini zaten dünya kısmen görüyordu. Ama bu sefer açıkça, alçakça ve kahpece saldırıların artık İsrail devleti var oldukça onların çıkardığı yada çıkaracağı fitneler yüzünden süreceğine dair. Yeteri kadar kabul görmeyen düşünceler makes bulamıyordu.

Sabır bardağını taşıran bu son saldırı artık tüm dünyaya şimdiye kadar marjinal bulup alaya alarak geçiştirdikleri İran Devlet Başkanı Ahmedinecat'ın ne kadar haklı olduğunu ispatlamış oldu. İsrail bölgede kaldığı sürece artık adeta İsrailin kolonisi intibaı bırakan ABD'nin de çöküp dağılana kadar İsralin koca gövdeli küçük kafalı dev kölesi durumunda iken kendiliğinden kendi vücudu iflas ederek çökeceği de anlaşılmaktadır.

Bizlere bu bölgede İsrail diye bir devletin varlığını sürdürmesinin mümkün olmadığını ve bunda ısrarın sadece bölgeyi yakmakla kalmayıp sonunda 11 Eylül olaylarında da İspanyadaki Tren sabotajında da görüldüğünün çok üzerinde insanları bir birlerinin gırtlağına saldıracak şekilde yaygınlaşıp gelişeceğini göstermiştir.

İsrail tüm tarih deki devlet olma denemelerindeki gibi yine sonu belirsiz sürgünlere hazırlanmalı ve aklı Başında Yahudilerde Artık İsrail den kaçmaya başlamalıdırlar mesajı anlamına gelen İsrail'in bu çıkışı bizi İsrail ile barış imkansızdır ve asla mümkün olamayacaktır noktasına getirdiği için ve ilk defa Ahmedi Necat'ın sözlerini ciddiye almamıza vesile olduğu içinde tüm İsrail yöneticilerine ve bu son saldırı kararını alarak bizlere nasıl bir İsrail sorusuna verilecek cevap da gözümüzü açıp daha doğru cevap aramamıza sebep oldukları içinde ayrıca teşekkür ederiz.

Bir Türk atasözü ne kadar doğru söylemiş. Zulüm ile abad olanın sonu berbat olur.

A.D.Şimşek

.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.