23 Aralık 2008

(anadoluhaber) Kafirlere benzemeyin uyarısı!

Yaklaşan Noel kutlamaları ve yılbaşı çılgınlığı ile ilgili Cübbeli Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Hoca'dan Müslümanlara önemli uyarılar geldi.

Barbaros Hayrettin Paşa İlim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 2. yılında bir konferans düzenledi. Konferansta Sultangazililere seslenen Cübbeli Ahmet Hoca, önümüzdeki günlerde Hıristiyan aleminin kutlayacağı Noel (Yılbaşı) ile ilgili olarak çok ilginç sözler söyledi.

"Önümüzdeki günlerde Noel tehlikesi var, şecaati var, felaketi var, Hıristiyan yılbaşısını kutlama tehlikesi var. İmandan çıkma tehlikesi var!" diyen Cübbeli Hoca, İmam-ı Rabbani Hazretleri'nin komşusunun Hinduların bayram günlerinde kırmızı pirinçten pişirdikleri safranlı yemeğin aynısını kendi evinde pişirip onların bayram günlerinde kutlama yaptığı için son nefeste imansız gitme tehlikesi yaşadığını hatırlattı.

Kafirlerin merasimlerine itibar etmenin facia olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca 29 Aralık tarihinin Hicri Yılbaşı olduğunu hatırlatarak Müslümanların kendi yılbaşılarına teveccüh etmeleri gerektiğini ifade etti.


Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.