31 Aralık 2008

[Saadet! Şimdi] ... İSRAİL İLE İS CEVİRMEK. 28 SUBAT IN MARIFETIDIR !

SEVGILI  BILGE  DEVRIM  &  TA-HA

 İSRAİL İLE İS CEVİRMEK.  28  SUBAT IN  MARIFETIDIR !

DARBELER ULKEDE ISLAMI GERILETMEK

ISLAMA SALDIRANLARI GUCLENDIRMEK ICIN YAPILMISTIR

ISRAIL UCAKLARI KONYA DA 28 SUBAT DARBESI ILE ERBAKAN A ZORLA IMZALATILMISTIR

SEVGI  VE SAYGILARIMLA

ZEKI  KENTEL
*******************************


--- On Wed, 12/31/08, Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com> wrote:
From: Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com>
Subject: [Saadet! Şimdi] ... İsraili kınar gibi yapıp İSRAİL İLE İS CEVİRMEK.
To: "Hasan Varol" <hsvarol@gmail.com>, saadet_simdi@googlegroups.com
Date: Wednesday, December 31, 2008, 5:27 PM

Hasan Varol grubunuzda yayinlanmayacak ama olsun.



Alara Hanım
 
Sizin gibi ÜST rütbeli müslümanlara bizim gibi alt düzeydeki müslümanlarin laf soylemesi caiz degildir ama soylerim.
 
1. Feto nuz  bakin ne diyor ? " İSRAİL gibi KADIM millete hic yakismadi"  Zaman Gazetesi 30-12-2008 bakin.
 
2. Nursuna MEMECAN AKP Genel Bsk. Yrd.  Nedir ? İSRAİL -TÜRK Dostluk Dernegi baskani
 
3. Egemen BAGIS .
 
v.s. v.s.
 
İhaleler. Girla.
 
Bakiyorum sizin ERGENEKON davasinda esip gürleyen pehlivanlariniza, bakiyorum NURSUNA MEMECAN karsisinda sus puslar. Süt dökmüş kedi gibiler.
 
FETONUZUN sözüne söyle cevap verelim. Biz size göre sizin seviyeleriniz müslüman degiliz. Sizin tabiriniz ile siz daha üstünsünüz. Ahmet bey diyor ki hatta bazi ulemalariniz insanlarin icini görürmüs. (FETO gibi)
 
Ben size gecen aksam dinledigim Kuran dan bir süre aktarayim. " Yahudiler ki  KENDİLERİ üstün sayarlar, (Kadim ) yaptiklari her türlü kötülügü buna sigdirirlar. Sen onlara söyle deki MADEM ÜSTTÜSÜNÜZ o halde hadi ÖLÜN de görelim."
 
FETO dediginiz ULEMA nin görmedigi KURAN böyle demistir. FETO nuz KADIM derken. Başkasini diyemez. ÇÜNKÜ ABD ye SERBEST TİCARET AKREDİLERİ İSRAİL üzerinden ve bunu bir tek Türkiye FETO NUZUN BANKASI ****BANK-FINANS **** yapabilir.
 
Yahu biz LAİK müslümanlar. Lübnan bombalanirken calistigimiz Siyonist firmalardan istifalari bastik. BOYKOT ettik. En azindan kendi adima ben böyle yaptim.
 
Sizinkiler. Esip gürlüyor. Türlü türlü iş ceviriyorlar. Git bak bakalim. Asya FİNANS FETONUN bankasi kimler ile is ortagi. Git bak bakalim. TÜRK TELEKOM gercekte kimler olmus.
ADSL modemlerde kimler kayrilmis. Git bak bakalim. Galata PORT kimin ?
 
Yüksek Secim kurulundaki , TUİK teki Bilgisayar YAZILIMLAR İSRAİL mali hadi iptal edin yer mi ?  Hem de kimin sirketi var. Nursuna MEMECAN olmasin .
 
Git bak bakalim. Milyarlarca dolarlik silah ihaleleri. Hepsinde Nursuna MEMECAN da var mi yok mu ? Milyarlarca dolarlik HERON ihalesinde yamukluklara itiraz eden subaylarimiza ne oldu ?
İSrail e ayak direten SUBAYLAR , Yasemin CONGAR - ZAMAN gazetesinde nasil ilan edildi ?
Meger YASEMİN CONGAR nizin kocasi var mis bu silah ihalesinde yok sa yok mu ?
 
Yahu ALARA HANIM ve AHMET DOGAN SIMSEK
 
Vallahi bu yil basimi evde ailem ile gecirecegim. Daha onceki dogdugumdan beri boyle. Biz LAİK müslümanlar icin den kimsenin ARAP küfür ettigini görmedim. Edeni de kinarimda.
 
FAKAT SİZ NE ZAMAN İSRAİL İ KINAR GİBİ YAPİP İSRAİL İLE İS CEVİRENLERİ KINAYACAKSINIZ.
 
ORTADOGU daki SERİATCİLAR. İSRAİL ve ABD tarafindan öldürülen her müslüman icin sadece 1 sn. PETROL üretimine ara verse. Ölen her müslüman icin sadece bir kere mallarini tüketmeseniz. Bu iş çözülür. Bunu yapmak yerine çözümünüz nedir ? İNSANLARI MEZHABA ya sürmek.
 
 
İMANİNİZ YETİYOR MU BOYKOTA.  KENDİNİZİ TIPKI YAHUDİLER GİBİ ÜST SEVİYE MÜSLÜMAN SAYDIGINIZ İÇİN HER TÜRLÜ KUL HAKKI YEME HAKKI SİZDE DEGİL Mİ ?
 
IMF den cikin, İSRAİL li Pilotlari KONYA da ucurtmayin. ASYA FİNANS iptal etsin. TÜRK TELEKOM u inceleyin. CALIK ın PETROL ANLASMALARINI iptal edin.  Yiyor mu ?
 
Yok yok onu yapmazsiniz. TÜRBANLI SOSYETENIZIN NEMALARI, PARİS GEZİLERİ  GİDER DEGİL Mİ ?
 
Biz LAİK müslümanlara saldirmak, onlari linc etmek size daha kolay geliyor. GÜNAH KECİLERİ LAZIM SİZE.
 
 


 
31 Aralık 2008 Çarşamba 12:54 tarihinde Alara Dilhan <alara_dilhan@yahoo.com.tr> yazdı:
Allah razı olsun; müthiş bir tespit...

--- 30/12/08 Sal tarihinde ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com> şöyle yazıyor:
Kimden: ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com>
Konu: [geceninmavisi] İsraili kınar gibi yapıp Araplara sövmek
Kime:
Tarihi: 30 Aralık 2008 Salı, 21:25

İsrail'i Protesto eden yazılardan birine internet yazarlarından biri bakın ne diyor.

 

NE DİYE  O ABD'NİN HER DEDİĞİNİ YAPAN İSRAİLE  SU VE ENERJİ KONUSUNDA  ABD EMRİ DİYE DESTEK VEREN  AKP' YE  OY  VERDİNİZ DE BAŞIMIZA  BELA ETTİNİZ..

KURU  KURU   SÖZÜMONA  KINAMAK  NE İŞE YARADI Kİ...

 

SAÇMALAMAYI BIRAKIN, AKLINIZI  BAŞINIZA TOPLAYIN,

EMPERYALİZMİN NE DEMEK OLDUPUNU  ANLAYIN....

İŞTE O KÜFRETTİĞİNİZ  MSUTAFA  KEMAL,  AYNI ŞİMDİKİ GİBİ  FİLİSTİNe BENZEYEN  BİR ÜLKEYİ  BUGÜNKÜ HALE GETİRDİ..

GETİRDİ  Kİ SEN ONA  SAHİP ÇIKASIN DİYE KÜFRETMEYESİN  DİYE...

 

A BENİM  KAPSALAK KARDEŞİM

 

Benim Cevabım

Kimsenin kimseye özendiği yok. Birinci dünya savaşını biz kayıp ettik ve içimizdeki Siyonistler ile haçlı orduları kazandı. Türkiye dahil hiç bir İslam ülkesi istiklalini kazanamadı. İçlerinden savaşı kayıp etmemizde rol oynayan onların işbirlikçileri bizleri istiklalimizi kazandığımızı söyleyerek kandırdılar. Ülkemizde Osmanlıyı içeriden yıkıp düşmanla işbirliği yapanlar ve diğer İslam ülkelerinde de aynı şekilde Osmanlıya karşı düşmanla işbirliği içinde olanlar galipler tarafından iktidara getirildi.

O gün bugün hepimiz köleyiz. Ordularımız onlara bağımlı. Devlet adamlarımız Siyonist, Sabataist Yahudilerin bir kısmından ve masonlardan oluşuyor. Ne zaman halkımız kendisini toplamak istese İhanet çeteleri bizleri kendi içimizde çatıştırıp sonrada ihtilal yaparak yeniden elimizi kolumuzu daha sıkı bağlıyorlar.

40 - 45 yıl önce Aden li bir kabile şeyhinin oğlundan şöyle dinlemiştim. Arapların başında da hep düşmanla işbirliği yapmış hain kadrolar var. Yaşlılarımız eninde sonunda Türkler kendilerini kurtaracak ve sonrada gelip bizi kurtaracaklardır bundan kuşku duymayın diyorlar demişti. Hain Araplar bizi arkadan vurdu masalları ile uyutulduk. Allah korusun doğu bölgemiz bizden kopacak olsa bu seferde hain Kürtler bizi arkadan vurdu diyerek bizim derin devletin yediği hatları gizlemekte suçlu olan Masonlar ve Yahudiler ile aynı kampta yer alacağız. Bu yüzden ezberler ve sloganları bırakıp gerçekleri aramalıyız. Sahte haberlerin kölesi olmaktan artık kurtulmalıyız.

Hiç hatırımızdan çıkarmamamız gereken hastalığın asıl büyüğünün bizde ve bizim sandığımız devletin içindeki bize ihanet içindeki kadrolardadır. Türkiye de ihanet zirvede bir yerlerde halktan gizlidir. Hükümetler Yönetimde söz sahibi değil.Yasalara dokunamıyor. Ordudan ve yargıdan Yahudi ve Masonları atamıyor. İçlerine masonları almadan hükümet kurmalarına izin verilmiyor.

Devleti kendi elimizde zannettiğimiz için sürekli bu durumdan kurtuluş savaşı vermeye çalışan kendi hükümetlerimizi işbirlikçi Masonlar ve basın kendimize taşlatıyor. Hepimiz çok bildiğimizi sanıyor ama aslında hiç bir şey bilmiyor ve anlamıyor sadece Devleti çeteleştirmiş bazı generallerin yargıçların basının yönlendirmesi ile bir birimizi kırıyoruz.

İşte son deneme 19 cami yakıldı. Sünniler ve aleviler bunun oyun olduğunu ve yakında cem evlerinin de yakılıp çatışma çıkartılmak istendiğini deşifre edince plan akim kaldı.

İstanbul valisi yanında emniyetten kimse olmadan tek başına suçlunun bulunduğunu ve bunu yapanın bir deli olduğunu söyleyip konuyu ve emniyetin araştırmalarını kapattı. Komutanlar ise hepsi birlikte Valiye alışık olmadığımız bir ziyaret yaparak nezaket ziyareti dediler. Aman ne kadarda naziklermiş şimdiye kadar tüm kadro vali ziyareti hiç duymamıştık. O halde insan ne düşünür. İhtilal hazırlığı için camiyi yaktıranlar iç savaş başlatamayınca deşifre olmak üzere iken vali dosyayı kapattığı için teşekkür ziyaretinde bulundular dersek ne düşünürsünüz.

Unutmayın Ordumuz bir NATO ordusudur. Generallerimizde Ordumuz ile birlikte NATO ya bağlıdır.

NATO ise Sovyetlerin çöküşünden sonra yeni düşman tanımlamasını (konseptini) İslam âlemi olarak belirlemiştir.

Türk devleti bir NATO devletidir ve eski bir GKB nı tarafından tadat edildiği gibi Türkiye İslam devleti de İslam ülkesi de değildir.

Türk milleti ise Müslüman'dır. Yani NATO'nun düşman tanımlamasındadır. Bu yüzden halkımız bir NATO ordusu olan ordumuzun da doğal olarak düşman tanımlamasına girmektedir.

Meclis ile Devlet arasındaki durum Devlet Kurumu Batı ittifakının savunması için Kurulmuş NATO'nun batı birlikleri ve Müstemleke valisi durumundadır. TBMM si ise halkımızı temsil ile devletin yetkilerini kullanmakta sakıncalı belediye meclisi gibidir son söz valinin  ve valide Batının valisidir.

İşte tüm çektiklerimiz bu yüzden ve bu arada sıkışıp kalmış gizli işgal durumundan kaynaklanmaktadır. 

Yılladır pek çok hükümet geldi geçti Devleti elinde tutanlar hepsini düşman ilan ettiler. Ve çeşitli provokasyonlar ile başbakan bile astılar.

Yıllarca Fransa Cezayir de soykırım uyguladı. Çocukluğumuzda hala aynı havalarında değişiklik olmayan Müslüman düşmanı boyalı basın kitleler halinde öldürülen Cezayirlileri asiler ve Fransız askerlerini de asileri ve suçluları öldüren kahraman adalet savaşçıları gibi yazıyorlardı. Milletimiz bu aşçaklıkları asla unutmamalıdır. Biz yaşlı kuşak sürekli bu haberler ile büyürken film olarakda Kahraman! Amerikan kovboylarının, arazilerini ve ekmek teknelerini savunmaya çalışan hain! Kızılderilileri nasılda güzel avlıyorlardı. Bizlerde koyun kellesi kemiğinden çıkan tabancalarımızla kovboyculuk oynayarak büyüdük.

Gençler hayat şaksa değil ve her sakallı dedeniz her devlet adamıda sizden olmayabilir. Daha dikkatli davranınız.

A.D.Şimşek


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr






--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı "Saadet! Şimdi" grubuna üye olduğunuz için aldınız...

Bu gruba posta göndermek için : saadet_simdi@googlegroups.com
adresine mail atabilirsiniz...

Daha fazla seçenek için,

http://www.saadetsimdi.com

web adresimizi ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.