30 Aralık 2008

[Saadet! Şimdi] ... RE: İSRTAİL' E KÜFÜR ETMEK.....

ATATÜRK ÜN FİLİSTİN ENDİŞESİ VE DİNLERARASI DİYALOG DALEVERESİ

Mustafa Kemal'in Feraseti ve Filistin Gayreti:
O günkü Hâkimiyeti Milliye gazetesinde yayımlanan 1937`deki bir nutkunda; Filistin`e dışarıdan müdahale edilemeyeceğini ve el sürülemeyeceğini söyleyen Mustafa Kemal, "Mukaddes toprakların İslâm hakimiyetinde kalması için bugün kanımızı dökmeğe hazırız" demişti.
Mustafa Kemal Atatürk`ün 27 Temmuz 1937 tarihinde Hakimiyet`i Milliye gazetesinde yer alan nutkunda "Filistin`e el sürülemez Türkler mukaddes topraklarda yabancı hakimiyetine tahammül edemeyeceklerdir" dediği kesinleşmiştir. Başbakanlık Cumhuriyet Arşivi`nde bulunan evraka göre Dahiliye Vekaleti Matbuat Umum Müdürlüğü tarafından saklanan 1937 tarihli belge Mustafa Kemal Atatürk`ün Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde yaptığı bir nutuktan bahsetmektedir. Nutkun Filistin ile alakalı bölümünde "Arapların, Avrupa siyasetine nüfuz edemeyip bu sözde istiklâl kelimesine inandıkları ve bu uğurda Arap memleketlerini Avrupa emperyalizmine esir kıldıkları çok şayanı teessüftür" (Yani Müslüman Arapların, batılıların bağımsızlık vaatlerine aldanıp, emperyalizmin esiri olmaları, çok üzücü bir olaydır.) diyen Mustafa Kemal, Filistin`in Arabistan`da vuku bulacak harekâtın merkezini teşkil ettiği takdirde buradaki Araplara yapılacak herhangi bir fenalığa Türklerin tahammül edemeyeceğini" ifade ve ikaz etmektedir.
`Bu topraklar için kanımızı dökmeye daima hazırız`
Mustafa Kemal, nutkun Filistin`le ilgili ilerleyen bölümlerinde daha sonra şu tarihi sözlere yer veriyor: "Arapların arasında mevcut olan karışıklığı ve hoşnutsuzluğu kimse bizim kadar bilemez. Biz vakıa birkaç sene Araplardan uzak kaldık. Fakat şimdi kendimize kâfi derecede güvenip kudretimizi bildiğimiz için İslâmiyet`in mukaddes yerlerinin Musevilerin ve Hıristiyanların nüfuzunun altına girmesine mani olacağız. Binaenaleyh şunu söylemek istiyoruz ki, buraların Avrupa emperyalizminin oyun sahası olmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz şimdiye kadar dinsiz ve İslâmiyet`e lâkayt olmakla ittiham edildik. Fakat bu ittihamlara rağmen Peygamber`in son arzusu yani, mukaddes toprakların daima İslâm hâkimiyetinde kalmasını temin için hemen bugün kanımızı dökmeğe hazırız. Cedlerimizin, Selâhaddin`in idaresi altında, uğrunda Hıristiyanlarla mücadele ettikleri toprakların yabancı hâkimiyet ve nüfuzunun tahtında bulunmasına müsaade etmeyeceğimizi beyan edecek kadar bugün, Allah`ın inayeti ile kuvvetliyiz. Avrupa bu mukaddes yerlere temellük etmek için yapacağı ilk adımda, bütün İslâm âleminin ayaklanıp icraata geçeceğine şüphemiz yoktur."
Kudüs Müftüsü`ne büyük destek verdi
Mustafa Kemal Paşa, Çanakkale Savaşı`na katılan ve Teşkilat-ı Mahsusa`da görev alan Yaser Arafat öncesi ilk Filistin lideri ve Kudüs Müftüsü Hacı Emin el-Hüseyni`yi de hep desteklemiştir. Atatürk`ün ölümünden sonradır ki İngilizler el-Hüseyni`ye verdikleri sözlerden ve Reel paylaşma planından vazgeçtiler. Takiben de Filistin`de İsrail devletinin kurulması yolunda birbiri ardınca adımlar atıldı. İngilizlerin Filistin`in paylaşımında Araplara karşı çok tavizkar davranmasında Atatürk`ün dış politikasının ve Kudüs Müftüsü el-Hüseyni`ye verdiği tam desteğin büyük tesiri bulunduğu[1] artık belirlenmiş ve belgelenmiştir.
Mustafa Kemal, Filistin'in emperyalistlerin eline geçmemesi ve Hz. Peygamberin aziz hatırasının çiğnenmemesi için gerekirse savaşmayı ve kan akıtmayı göze alırken… Atatürk'e dinsiz-deccal diyen sahte Mesihler, değil sadece Filistin, Türkiye'mizi bile Siyonist İsrail'in bir eyaleti yapma planının fikri parçası olan Dinler Arası Diyalog tuzağına taşeronluk rolündedir. Halbuki:
1- Dinlerarası Diyalog girişimlerinin en sinsi ve tehli tarafı: İslam dışındaki tahrif edilmiş veya putperestliğe yönelmiş dinleri de hak kabul etmek ve İslam dinini onlardan biri şeklinde göstermektir.
Oysa "Allah katında (Gerekli ve geçerli olan tek) din İslam'dır."[2]
"Kim İslam'dan başka bir din ararsa, bilsin ki (o uydurma din) kendilerinden asla kabul edilmeyecektir."[3]
Evet "dinler" yok, bir tek Hak din vardır, o da İslam'dır. Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. İsa da, Hz. Muhammed Aleyhisselam da, İslam'dır.
Biz Müslümanlar, bütün peygamberlere ve onlara gönderilen kitap ve sahifelere inandığımız halde, Onlar Hz. Muhammedî SAV ve Kur'anı Kerimi inkâr etmektedir.
2- "Deki: Ey Kitap ehli, bizimle sizin aranızda müsavi (ve müşterek) olan bir KELİME'ye gelin."[4] Ayetinde;
"Ortak din, müşterek inanç ve benzer ahlâk" tan değil, sadece bir benzer "Kelime" den bahsedilmektedir.
Çünkü bu günkü Yahudi ve Hıristiyanlarla "Allah, Peygamber, Ahiret, Vahiy, Kitap ve Din" gibi kelime kalıplarımız müsavi ve müşterektir. Ama bu kelimelere yüklenen asıl "kavramlar"lar arasında asla bir benzerlik söz konusu değildir. Biz tevhit, onlar ise teslise (üç ilah) ve tescim (Allah'ı cisimlendirme) inancına sahiptir.
3- Bu ayetleri en mükemmel anlayan ve en güzel uygulayan Hz. Peygamber Efendimizin İslama davet mektupları ortadadır.
O Mektupları diyalog dalaverelerinize dayanak gösteriyorsunuz da niye bir tanesini olsun yayınlamıyorsunuz?
Foyanız ve safsatanız ortaya çıkar diye mi korkuyorsunuz? Bu topluma; Sizin, Siyonist merkezlere teslimiyetçi ve emperyalist emellere hizmetçi tavrınızla, Efendimizin "Batıl ve bozuk olan yoldan vazgeçip İslam'a teslim olun ve kurtulun" anlamındaki çağrılarını karşılaştırıp doğru karar verme fırsatı niye sunmuyorsunuz?
4– 20 Aralık 2004 tarihli Yeni Şafak Gazetesindeki habere göre: "Vatikan İslâm dünyasına yönelik olarak izleyeceği yeni politikasını:
"2003 te İslâmiyet'e karşı başlatılmış olan entelektüel saldırı, 2004 ten sonra askeri ve siyasî savaş düzeyine çıkarılmıştır" şeklinde açıklarken, ABD Başkanı Bush "Yeni Haçlı Seferlerini başlattığını" söylerken, sizin aynı merkezlerle hala diyalog içinde bulunmanız, gaflet midir, yoksa hıyanet midir?
5- Farklı din ve dünya görüşlerine mensup kişiler, partiler, dernekler ve devletlerarasında:
- Bilimsel
- Teknolojik
- İnsani
- Siyasi
- Kültürel
Ve sanatsal diyalog ve dayanışma olabilir, olmalıdır. Birlikte barış ve bereket içinde yaşama imkânı aranmalıdır. İlmi temellere dayalı imani ve ahlaki davetler yapılmalıdır.
6- Ancak, Hz. Peygamberimiz toplumsal ilişki ve işbirliklerini;
a- Resmi ve fiili din rehberi ve Devlet reisi sıfatıyla
b- Devlet reisi ve din rehberi olarak bizzat tayin ettiği resmi elçiler vasıtasıyla…
c- Ve yine muhatapları olan devlet yetkilisi ve din-millet temsilcisi statüsü taşıyan insanlarla yapmıştır.
Ve onları (Yahudi ve Hıristiyanları, puta ve ateşe tapanları) tuttukları batıl yoldan vazgeçip İslam'a girmeye çağırmıştır.
Peki, Fetullah Gülen acaba;
- Bütün İslam Aleminin dini lideri midir?
- Hangi devletin resmi ve yetkili temsilcisidir? Hiç biri değil, ya;
Kendisine, bu sahte sıfat ve statüyü ne İslam Alemindeki ne Türkiye'deki Müslümanlar değil, Siyonist Yahudi ve Emperyalist Haçlı merkezleri vermiştir.
7- Şu Diyalogcu Fetullah Gülen:
Yıllardır sahipsiz ve savunmasız Filistin Müslümanlarına kan kusturan Siyonist İsrail'in haksız ve ahlâksız saldırılarını, çıkıp bizzat kınasın ve Müslümanlara sahip çıksın…
Ve yine ABD'nin ve şer ekibinin emperyalist amaçlarla ırak işgalini ve sergiledikleri vahşetleri ve bu zulme destek verenleri lânetleyen ve yurtlarını ve namuslarını savunan direnişçilere dua eden bir açıklama yapsın,
O zaman, samimiyetine ve Milli Cephede hizmet ettiğine kanaat getirelim
8- İslam ülkeleri biri birinden bu denli kopuk… Türkiye'deki İslâmî cemaat ve cemiyetler biri birinden böylesine uzak bulunduğu bir hengâmede, önce Müslümanlar arasında bir diyalog ve dayanışma… Saldırı ve sömürüye karşı ortak tavır ve hayırda yarışma ortamı hazırlamak için hiçbir gayret ve girişim göstermediği halde, Yahudi ve Hıristiyanlarla diyalog için böylesine iştahlı davranmak, hangi merhamet ve müsamaha ile izah edilecek bir tavırdır?
9- 21–23 Aralık 2004 tarihlerinde Zaman Gazetesinde Dinlerarası Diyalogun Dini Temellerini yazan, Yahudi ve Hıristiyanları "Veliler" edinmeyi yasaklayan ayetlerin hükmünü kendi kafasına göre yorumlayıp yamuklaştırmaya çalışan Prof. Dr. Davut Aydüz'ün "Maide 51.ayeti, sadece Müslümanlara karşı savaşan Yahudi ve Hıristiyanlarla dostluğu men ediyor" iddiasının hiçbir ilmi ve tarihi dayanağı yoktur.
Kaldı ki böyle bile olsa; şu anda Filistin ve Irak'ta İslam topraklarını zorla işgal eden ve Müslümanlarla savaşı sürdüren İsrail ve ABD ile ve onların güdümündeki mahfillerle, Fetullah Gülen'in bütün alakasını kesmesi gerekmez mi?
Elbette bu ayetlerde yasaklanan; Ehli Kitapla komşuluk gibi şahsi, ticari, bilimsel, kültürel ilişkiler veya devletlerarası barış ve iş birliği değil;
Millet ve devlet olarak Yahudi ve Hıristiyanların veya onların güdümündeki oluşumların
- Kur'an ahkamına ve temel insan haklarına aykırı hedeflerine hizmet etmek
- Onların İslam ahlakına, evrensel hukuk kurallarına uymayan prensip ve projelerinde figüran görevler üstlenmek
Onları yeryüzünün lideri, rehberi, efendisi kabul edip, onların himmet ve himayesine girmek
Yahudi, Hıristiyan ve putperestlerin haksız ve ahlâksız düzenleriyle mücadele edeceğine, onların hâkimiyetine rıza göstermektir.
Sn Prof söyleyin bakalım mesela, Türkiye'nin AB'ye girmesi, sadece;
- Hıristiyan ve Yahudi bilinen insanlarla şahsi ve ailevi dostluklar kurmak
- Ticari ve ekonomik ortaklıklar yapmak
- Ve böylece dünya barışına ve insanlığın refahına katkıda bulunmak mıdır?
Yoksa;
- Egemenlik haklarımızdan dış politikamıza
- Sanayi yatırımlarımızdan tarımımıza
- Anayasamızdan kanunlarımıza
- Zenginlik kaynaklarımızdan ordumuza her şeyimizi; Yahudi ve Hıristiyanlıktan beslenen AB kriterlerine uydurmak, Avrupa'nın yönetim ve denetimine teslim olmak mıdır?
Yani Maide 51. ayetine göre onları "veliler-yöneticiler" edinmek…
Faiz ve fuhuş medeniyeti içinde erimek ve Nisa 60. ayetinde belirtilen "Tağuti (Kur'ana aykırı ve şeytanî kurum ve kuralların geçerli olduğu bir) düzende yaşayıp yargılanmayı ve onların hükmüne razı olmayı kabullenmek" değil midir?
Süleyman Karagülle'nin "Avrupalıları (Dünyevî yönden de olsa) kurtulmuş ve huzura kavuşmuş kabul etmek, Avrupalı olmakla sorunlarımızın halledileceğini zannetmek; işte bunlar CEHALET'tir.
Cehalet aslında bilmemek değildir. İşine gelmediği için gerçeği öğrenmek ve işitmek istememektir. Yani cehalet küfür demektir. Zaten Küfür de, bile bile bir gerçeği örtüp gizlemek ve inkâr etmektir.
Hâlbuki bilmemek, mazerettir. Oysa cehalet mazeret değildir.
Şu anda AK partililer ve diğer Batıl peşinde gidenler, bilgisiz değil, cahildir. AB gibi batıl ve barbar sistemlere yanaşarak hem de milyarlar harcayarak ve Milli onurumuzu ayaklar altına alarak kurtuluş beklemek, ama Kur'an'ın adalet ve saadet çağrılarına kulak vermemektir."[5]
Tespitleri, sizce doğru değil midir? Kaldı ki Sn. Karagülle, bir zamanlar Fetullah Gülenin de ilmini taktir ettiği ve önemsediği bir şahsiyettir.
Aralık–2004 Milli Gazetede yayınlanan, Ebubekir Sifil'in Diyalog argümanları yazı dizisinden, çok ilmi ve isabetli noktaları da özetleyerek bu konuyu bağlayalım:
"Efendimiz (sav)'in, çeşitli kişilere hitaben yazdığı, literatüre "İslâm'a davet mektupları" olarak geçmiş bulunan mektupların Dinlerarası diyalog faaliyetlerine "meşruiyet" gerekçesi yapılması, en hafif tabiriyle "çarpıtma"dır.
Medine vesikasına gelince;
Her şeyden önce bu vesikanın, daha önce merkezî bir yönetime sahip bulunmayan Medine ahalisi için yepyeni bir sistem inşa ettiğini görüyoruz. Bu sistemde Hz. Peygamber (sav) ve Müslümanlar "metbu" (tabi olunan), diğerleri ise "tabi" konumundadır.
Yine bu meyanda mezkûr vesikada zikredilen kimseler arasında vuku bulabilecek bütün anlaşmazlıklarda veya öldürme hadiselerinde konunun "Allah'a ve Resulü'ne götürülmesi"nin hükme bağlanmış olması, altı çizilmesi gereken hususlar arasında bulunmaktadır.
Bugüne kadar izlediği seyir ve katılımcı tarafların konumları itibariyle Dinlerarası diyalog faaliyetlerinde bu vesikanın muhtevasıyla refere edilebilecek herhangi bir husus var mıdır?"
"Bir diğer argüman da Hz. Peygamber (sav)`in Necran Hıristiyanları ile görüşmesi ve kendilerine ibadet etmeleri için Mescid-i Nebi`yi tahsis etmesi olayıdır.
Necran HıristiyanlarıMedine`ye getiren eğer Hz. Peygamber (sav)`in onları iman ile cizye arasında bir seçim yapmaya çağıran mektubu ise, olay daha başından diyalog zemininden uzak bir tarzda başlamış demektir. Zira burada da "tanıma, anlama ve hoş görme" söylemi ile taban tabana zıtlık teşkil eden bir durumun mevcudiyetini teslim etmek zorundayız.
Akabinde Necran heyeti Medine`ye geldiğinde, sırf üzerlerindeki ipek giysiler ve altın takılar sebebiyle Hz. Peygamber (sav)`in kendileriyle konuşmayı reddetmesini "diyalog ve hoşgörü"nün neresine yerleştirebiliriz?
Nihayet ipek ve altınları çıkardıktan sonra huzura kabul edilen heyetle Efendimiz (sav) arasındaki söz dönüp dolaşıp Hz. İsa (as)`a geldiğinde 3/Al-i İmrân, 59–61. ayetleri nazil oldu. Necran heyeti "mübâhale"yi kabulden imtina ettiğinde olanları biraz sonraya bırakarak bu ayetlerin muhtevasına bakalım:
"Allah katında İsa`nın durumu, Adem`in durumu gibidir. Allah onu topraktan yarattı; sonra ona "Ol" dedi ve (o da) oluverdi. (Bu), Rabb`inden gelen bir gerçektir. Öyleyse şüphecilerden olma Sana bu ilim geldikten sonra seninle bu konuda tartışanlara, "Gelin, sizle ve bizler de dahi olmak üzere, karşılıklı olarak çocuklarımızı ve kadınlarımızı çağıralım; sonra da dua edelim de Allah`tan yalancılar üzerine lanet dileyelim" de."
İmdi, Hz. İsa (as) hakkında muhataplarına Kur`an`daki sarahati ve Hz. Peygamber (sav)`in net tavrını izhar etmeye yanaşmayan/izhar edemeyen diyalogcuların; Necran heyeti hadisesini diyaloga delil getirmesi ne kadar tutarlıdır?
Nihayet "mübâhale-lanetleşme ayeti"nin gereğini icra etmek için Efendimiz (sav), yanına torunları, Hz. Fatıma ve diğer bazı eşleri (Allah hepsinden razı olsun) bulunduğu halde karşılıklı lanetleşmek için yola çıktı.
Ancak durumun vahametini sezen heyetten bazıları, başlarına gelecek büyük belayı savuşturmak için Hz. Peygamber (sav)`e "anlaşma" teklif ettiler ki, bence diyalog faaliyetleri ile Necran heyetinin Medine macerası arasında kurulması gereken ilişkinin tam bu noktada aranması gerekir.
Bu teklif üzerine Efendimiz (sav)`in yazdırdığı anlaşma metni Necranları ezici ve boyun eğici şartlar içermektedir." Filistin ve Irak'taki intihar eylemcilerinin durumu;
İşgal edilen ülkesini savunmak için kimilerinin "intihar eylemi", kimilerinin de "şehadet eylemi" dediği eylem tarzından başka bir imkânı bulunmayanların bu hareketinin hükmü konusunda günümüz araştırmacıları farklı görüşler benimsemiş görünüyor.
Yıllar önce Konya'ya geldiğinde merhum Abdülfettâh Ebû Gudde'ye de bu soru sorulmuştu. Bu durumda eylemin adına "intihar eylemi" denmesinin yanlış olduğunu söylemiş ve bunun kesinlikle "şehadet eylemi" olduğunu, üzerine basarak vurgulamıştı.
Çanakkale savaşında siperlerin birbirine çok yakın olması dolayısıyla siperden ilk çıkanların vurulacağı yüzde yüz bilindiği halde Mehmetçik, hücum emriyle birlikte siperden fırlamakta tereddüt etmemiş, arkadan gelenlerin kendi cesetlerine basarak ilerlemesine zemin hazırlamak için ölüme koşmuştu…
İmam Muhammed, es-Siyeru'l-Kebîr'de (I, 1512) şöyle der: "Eğer bir Müslüman, kendilerini hezimete uğratma veya kılıçtan geçirme arzu ve düşüncesiyle bin kişiye saldırsa, bunda bir beis yoktur. Çünkü Sahabe'den birçok kimse Uhud günü Hz. Peygamber (sav)'in huzurunda böyle yapmış; Hz. Peygamber (sav) onlardan herhangi birinin bu davranışını kınamamış, onlardan bazısı böyle yapmak için kendisinden izin istediğinde de, onu şehitlikle müjdelemiştir. Eğer o kişide düşmanı hezimete uğratma veya kılıçtan geçirme arzu ve düşüncesi yoksa bu durumda onların arasına dalması mekruh olur."
Yine şöyle der: "Eğer düşmanı kılıçtan geçirme arzu ve düşüncesi ile değil, arkadaşlarını düşman üzerine saldırmaya cesaretlendirmek maksadıyla onların arasına dalar ve bu davranışından düşmana galebe çalınması durumu ortaya çıkarsa, inşallah bunda bir beis yoktur."
 İmam es-Serahsî bu ifadeleri şerh ederken şunları söyler: "…Aynı şekilde onun bu fiili düşmanın gönlüne korku salar ve aralarına çözülme sokarsa bunda bir beis yoktur. Çünkü bu, düşmana karşı zafer kazanmanın en üstün yoludur. Ayrıca onun bu davranışında müslümanlar için menfaat vardır. Bu çeşit bir menfaat hasıl etmek için herkes canını ortaya koyar." Şimdi:
İslam dünyasına yönelik "savaş"ını entelektüel zeminden siyasî ve askerî zemine kaydırdığını "resmen" açıklayan ve İslam coğrafyasında yürüttüğü misyonerlik faaliyetlerinde elde ettiği "zafer"i() "Milyonlar Muhammed'e karşı" sloganıyla duyuran Vatikan'la,
 Türkiye'yi kuşatma emelinin bir tezahürü olarak "gün bugündür" fırsatçılığıyla Ekümeniklik ideasını uluslararası platformlara taşıyan Ortodoks dünyasıyla,
"Tanrı krallığı"nın ve "arz-ı mev'ud"un önündeki tek engel olan İslam'ı ortadan kaldırmaya azm-u cezm-u kasd-u musammem etmiş olan Siyonist Protestanlar'la "diyalog" fikrine ısrarla devam edilirken, bu ölümcül hatanın İslamî referanslara dayandırılması, bu faaliyetleri sürdürmekte ve onları desteklemekte olanların hamiyet-i diniyyelerine dokunmalı değil midir?
Bir başka soru: Diyalog faaliyetlerine katılan Hıristiyan dünyanın bu üç büyük kolunun resmî temsilcileri küresel iddialarından vaz geçtiklerini ya da hiçbir zaman bu tarz iddialara sahip olmadıklarını bir kere olsun deklare etmişler midir?
Son bir soru: Dinlerarası diyalog faaliyetlerine başlandığı günden bu yana Hıristiyan dünyanın global/resmî kurum ve temsilcilerinin İslam'a ve Müslümanlar'a bakışında ve İslam dünyasına yönelik politikalarında ne gibi değişiklikler oluşması sağlanmıştır?
 


[1] Yeni Şafak / 07 01 2005
[2] Ali İmran:19
[3] Ali İmran: 85
[4] Ali İmran: 64
[5] Adil Düzen seminerleri 282. Nisa Süresi Tefsiri Sh.5 Teksir

(Bu Yazı www.necmettinerbakan.org sitesinden alınmıştır.)
Mevzu Bahis Vatansa,Gerisi Teferruattır. M.Kemal ATATÜRK





Date: Tue, 30 Dec 2008 09:19:15 +0200
From: miralay@superposta.com
To: adgoker@hotmail.com; ozdemir.ali@mynet.com; ga_ze_te_ci@mynet.com; ahmetdogan.simsek@gmail.com; akarahasanoglu@vakit.com.tr; bilgi@anadolugenclik.com.tr; anafor@googlegroups.com; altinekin@mynet.com; mabirand@e-kolay.net; mezarci_42@hotmail.com; halklailiskiler@chp.org.tr; melkan77@msn.com; cetinkayafatih@hotmail.com; demokrasiplatformu@geoglegroups.com; ismihanli@mynet.com; emribilmaruf@googlegroups.com; okur.yazar@windowslive.com; tayyiperdogan@rterdogan.com; saadet.313@mynet.com; milli@milligazete.com.tr; gazeteortadogu@hotmail.com; editor@habervaktim.com; hkaraman@yenisafak.com.tr; alihhaksal@gmail.com; hasankirimli@hotmail.com; haber@tv5.com.tr; info@saadet.org.tr; saadet_simdi@googlegroups.com; mkavakci@vakit.com.tr; nlaleli@mynet.com; umut@umutmurare.net; amzahurol@gmail.com; afatih42@hotmail.com; arpacali@hotmail.com; huseyinbas@gmail.com; nuyankemal@hotmail.com; fvarli@hotmail.com; mucahid_seriyye@mynet.com; abdullah.buksur@hotmail.com
Subject: İSRTAİL' E KÜFÜR ETMEK.....

PEKİ O ZAMAN PEK  MÜSLÜMAN KARADEŞİM...
 
NE DİYE VURDUMDUYMAZ ARAPLARA  ÖZENİYORSUNUZ...
O ARAPLAR DEĞİL MİDİR Kİ, YILLARDIR İSRAİL' E DESTEK ÇIKAN  ABD'NİN KUCAĞINA OTURMUŞLAR DA MASTÜRBASYON YAPIYORLAR...
 
 
PEKİ O ZAMAN PEK  MÜSLÜMAN KARADEŞİM...
 
NE DİYE  O ABD'NİN HER DEDİĞİNİ YAPAN İSRAİLE  SU VE ENERJİ KONUSUNDA  ABD EMRİ DİYE DESTEK VEREN  AKP' YE  OY  VERDİNİZ DE BAŞIMIZA  BELA ETTİNİZ..
KURU  KURU   SÖZÜMONA  KINAMAK  NE İŞE YARADI Kİ...
 
SAÇMALAMAYI BIRAKIN, AKLINIZI  BAŞINIZA TOPLAYIN,
EMPERYALİZMİN NE DEMEK OLDUPUNU  ANLAYIN....
İŞTE O KÜFRETTİĞİNİZ  MSUTAFA  KEMAL,  AYNI ŞİMDİKİ GİBİ  FİLİSTİNe BENZEYEN  BİR ÜLKEYİ  BUGÜNKÜ HALE GETİRDİ..
GETİRDİ  Kİ SEN ONA  SAHİP ÇIKASIN DİYE KÜFRETMEYESİN  DİYE...
 
A BENİM  KAPSALAK KARDEŞİM.....


MSN Spaces ile web günlüğünüze doğrudan e-posta gönderin. Fıkraları, fotoğrafları ve daha fazlasını karşıya yükleyin. Ücretsiz! Ücretsiz!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı "Saadet! Şimdi" grubuna üye olduğunuz için aldınız...

Bu gruba posta göndermek için : saadet_simdi@googlegroups.com
adresine mail atabilirsiniz...

Daha fazla seçenek için,

http://www.saadetsimdi.com

web adresimizi ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.