16 Aralık 2008

[Saadet! Şimdi] ... RE: [Saadet! Simdi!] DÜNYANIN DÖNÜŞÜMÜ; KANLI MI OLACAK, KANSIZ MI? VEYA OBAMA, KİMİN ADAMI?

1- Allah in selami ile baslanir,
Esselamu Aleykum,
Bizim has adamimiz oldugunu kim soyledi bunu sen ve sinin gibi sakalli husnuler oyle yapti sen hic hocanin ne dedigini dinledin mi bu birincisi, ikinci olarak senin altini ustunu sagini solunu arastirsak simdi RTE dedigin o kisiden nemalandigini cikartirim, bunun arastirmasina biz sokma cunku millet uyutuldu senin gibi zihniyetli kardeslerde gozunde perde baykal laflarinin pesinde gidiyor ancak aslinda sen keninde ne oldugunu bilmiyorsun, cunku hem bindigin dal curuk hem laf attigin dal, ama bilmiyorsun ki bu milletin koku Milli gorus ve Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktir.
2- Sen bunun olacagini artik ogrendin bu yuzden bu korkun bu cirpintin, o kisiler bizim abilerimiz babalarimiz kardeslerimiz ama bu davaya hizmet eden herkes bizim adamimizdir hasligini Allah bilir.
3- Diyorsun ki adamlarin cebini doldurdu, bizim adamlarimiz cebini doldurmus olsa idi milli Görüs para ile senin beynini bile para ile alirdi. Biz ne paraya tama ettik nede makamin esiri kolesi olduk. Biz bunlari Defalarca soyluyoruz sana sana tekrar soyluyorum hemde büyük harflerle yaziyorum.
BİZ KUR'AN VE SUNNETİN EMİR VE YASAKLARI İLE SEN VE SENİN GİBİLERE HİZMET ETTİK VE EDECEGİZ CUNKU BİZ SİZDEN BEKLEMİYORUZ BUNUN KARŞILIĞINI BUNUN KARŞILIĞINI RABBİMİZDEN BEKLİYORUZ.
4- SİZ BİZE MUHTACSİNİZ CUNKU SİZ KENDİ ADAMLARİNİZA GUVENMİYORSUNUZ, ERBAKAN VE MİLLİ GORUSE MUHTACSİNİZ, SİZİN ZİHNİYETİNİZİN CUMHURBASKANİZ  İSMET İNONU BİLE  "BU ULKE BİR TANE SİYASET VE İLİM ADAMİ YETİSTİRMİSTİR ODA TAKUNYALI CIKMISTIR" DEMİSTİR.
5- Son olarak sana sunu soyluyorum ki kardesim "İnnemel mu'minune ihvetun fe eslihu beyne ehaveytukum" (hucurat 10) "butun mu'minler kardesdir, oyleyse kardeslerinizin arasi duzeltin". Sen muslumansindir umarim, yok degilsen diger siyonistler gibi okumayi dene ki dogruyu gor. Cunku onlar biliyorlar ki bizi o yuzden iftiralarini senin gibi cahiller ile attiriyorlar.
6- At gozlugunu cikart, dunyaya bak milli gorus bu dunyanin tek ilaci bunu kulagina kupe yap.
Dua ile ....

 
----------------------

         KARDEŞLER İKİYE BİR SAADET GELİYOR DİYE E-MAİL GÖNDERİYORSUNUZ. SAADET GELDİ GÖRDÜK. SİZİN ADAMLAR HEP KESESİNİ DOLDURDU. ONUN KAVGASINI YAPIYORLAR. İŞTE RTE,DE SİZİN HAS ADAMINIZDI. ŞU BİZİM ALBAYRAK ŞU BİZİM ÇALIK , ŞU BİZİM GEMİCİKLER VS. VS. VS. VS. İŞTE  ANADOLU GENÇLİKTE VE YANDAŞ KURULUŞLARINDA YEME İÇME HİKAYELERİNİN HADDİ HESABI YOK. SİZ EN İYİ HİÇ GELMEYİN. ÖBÜR TARAFTA HİÇ OLMAZSA  DAHA AZ YANARSINIZ. SİZDEN GELECEK İYİLİK ABD BAŞINA. İNANDIRICILIĞINIZ YOK. İŞTE YANDAŞ HOLDİNG REZALETLERİNİZ. DAHA SAYMAKLA BİTMEZ. ....


 


Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız: Google Grupları "Saadet!
Şimdi" grubu.

Bu gruba posta göndermek için , mail atın :
saadet_simdi@googlegroups.com

Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/saadet_simdi?hl=tr adresinde bu grubu
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.