23 Aralık 2008

[Saadet! Şimdi] ... Saadetin İstanbul Bayramlaşmasında neler oldu?

ERBAKAN İSTANBUL SP BAYRAMLAŞMA TOPLANTISINDA NELER DEDİ?
 
5 yıldır yapılan il teşkilatındaki bayramlaşma törenleri hiç bu kadar kalabalık olmamıştı. Hocam salona gelmeden önce Numan Kurtulmuş geldi, konuşmasını yaptı. Kayda değer tek değerlendirmesi şu oldu:
 

Kongreden sonra beni tebrik ziyaretine gelen bir sendikanın genel başkanı "Uzun yıllardır neredeyse bütün partilerin genel kongrelerine katılırım. Sizin kongrelerinize de katıldım. Hiç abartmadan söyleyeyim ki, Türk siyaset tarihinin en canlı ve heyecanlı kongresini siz yaptınız. Tebrikler!" dedi.

 
Numan Bey Büyük Kongrenin muhteşem geçmesini -herhangi bir dahli olmadığı halde- özellikle kendisi ile ilintilendirmeye çalıştı.
 
Numan Bey konuşurken Hocam içeri girdi. Hocamın içeri girmesiyle suçüstü yakalanan biri gibi Numan Beyin bütün performansı düştü. Kelimeler ağzında düğümlendi. Konuşmasını doğru dürüst yapamayarak kısa kesti.
 
Hocam konuşmasında büyük kongredeki gibi yine Numan Kurtulmuş adını hiç ağzına almadı. Salona girdikten sonra sadece kendisi kalabalığı selamladı. Numan Bey yanında olmasına rağmen elini falan tutup bir selamlama yapmadı, herhangi bir şekilde lanse etmedi.

Hocamın konuşması, çıktığı televizyon programlarında boş şeyler tekrarlayıp duran Numan Kurtulmuş'a neler konuşması gerektiği hususunda adeta bir uyarı gibiydi. Hatta Hocam  şu ifadelerle üstü kapalı bir göndermede bulundu: 

 
Ben çok iyi biliyorum ki bu anlattıklarıma sizlerin ihtiyacı yok. Ancak bu gerçekleri insanlara anlatırken size yardımcı olmak niyeti ile anlatıyorum; iyi dinleyin, aklınızda bulunsun!
 
Hocam ilk önce siyonizmin amentüsünü anlattıktan sonra şunları söyledi:
 
Haham Haim Nahum Doktrininin 7 maddesi var…
Türkiye'yi:
1- İşsiz bırakacaksın.
2-Aç bırakacaksın.
3-Borca esir edeceksin.
4-Dininden uzaklaştıracaksın.
5-Kamplara böleceksin.
6-Sonra iç çatışma çıkaracaksın.
7-Yumuşak lokma haline getirip yutacaksın.
 
Buna Milli Görüş karşıt 7 madde ile cevap verip hayır diyor…
 
Türkiye:
1-Bağımsız olacak.
2-Güçlü olacak. (Güçlü olmanın 2 önemli maddesi, birincisi inançlı, imanlı, maneviyatçı bir gençlik; ikincisi teknoloji)
3-Müreffeh bir ülke olacak.
4-Hür olacak (bunun da en önemlisi inanç hürriyetidir. İnanç hürriyeti ise 4'e  ayrılır:    
            
             A-İnancını ifade etme hürriyeti.
             B- Eğitim hürriyeti.
             C- Örgütlenme hürriyeti.
             D-İnandığı gibi yaşama hürriyeti.)
 
5-İç barış olacak.
6-Dış barışı sağlamış bir ülke olacak.
7-Öncü bir ülke olacak.
 
AKP şu 7 tsunaminin altında kalacak:
 
1-Ekonomik kriz.
2-Terör.
3-IMF.
4-AB uyum komisyonu.
5-İşsizlik.
6-Açlık.
7-Ahlaki çürüme.
 
Milli Görüşün diğer partilerden 7 farkı var.
Bunlar:
 

1-Milli Görüş yerli; diğerleri işbirlikçidir.

2-Milli Görüş Adil Düzeni kuracak; diğerleri IMF endeksli zulmü devam ettirecek.

3-Milli Görüş Yeniden Büyük Türkiye'yi kuracak, diğerleri AB uyum komisyonunun talimatlarını yerine getirecek.

4-Milli Görüş Yeni bir Dünya kuracak, diğerleri  uydu bir ülke olmayı savunuyor.

5-Milli Görüş 3 boyutlu, diğerleri 2 boyutludur. Bizim en önemli boyutumuz Önce Ahlak Ve Maneviyat boyutumuzdur.

6-Milli Görüş bu milletin tarihi, inancı, kimliği; diğerleri ise Batı taklitçisidir.

7-Milli Görüş bu Milletin tarihini, inancını ve kimliğini esas alarak siyaset yapıyor; diğerlerinin söyleminde bu milletin tarihini, inancını, kimliğini göremezsiniz.
 

Hocam bir eğitim toplantısı şeklindeki konuşmasında  çok ilginç şeyler de söyledi. Bunlar kısa başlıklar halinde şöyle:

 
1- Hocam ilk defa AKP Hükümeti yerine AK Parti Hükümeti diye telaffuz etti. 
 
2- Ve şunları anlattı: AK Parti milletvekilleri, hatta ileri gelenleri bana gelip diyorlar ki, "Hocam biz sizden ayrılarak hayatımızın en büyük yanlışını ve günahını yapmışsız, bunu yeni anladık." Onlara diyorum ki, o zaman hala ne işiniz var AKP'de? Gelin Saadet'e. Diyorlar ki, ama bizim AKP'den seçilme şansımız var!
 
3-Şöyle de ilginç bir şey anlattı:

Çok iyi İngilizce bilen bir dostum geçenlerde beni ziyarete geldi. Uzun yıllardır ABD'de yaşıyor. Bana çok ilginç bir şey anlattı. Dedi ki "Ben uzun yıllardır Yahudi lobilerinin kontrolündeki gazete ve dergilerde, Türkiye ile ilgili yayınları takip ediyorum… Geçenlerde bir dergide ülkemizle ilgili şöyle bir değerlendirme okudum. Yahudi yazar diyor ki: Biz İnönü'yü iktidara getirdik Millet tutmadı. Bayar'ı getirdik olmadı. Sonra da Demirel'i getirdik tutmadı; çünkü Erbakan ona Montajcı dedi. Özal'ı getirdik tutmadı, çünkü Erbakan ona Faizci dedi. Sonra Erdoğan'ı getirdik o da olmuyor; çünkü Erbakan ona da İşbirlikçi dedi.

Erbakan bir tek cümle ile hepsini yerle bir edip bütün planlarımızı bozdu. Biz her defasında bir önceki siyasetçiye göre daha fazla Müslüman görünümlü birini getirmeye çalıştık. Şimdi ise yeni bir kişi ve yöntem peşindeyiz. Çünkü Tayyip Erdoğan da tutmadı."

Hocam bu yeni kişinin  Kim olduğunu anlatmaya çalıştı adeta. Ama tabiî ki anlayana…

 
4-Şunları da anlattı:

Siyonizm bütün kurum ve kuruluşları ile çökerken bile, davasından ve inancından hiç bir taviz vermeden inancı uğruna cihad etmeye devam ediyor.

 
5- Ve şöyle sürdürdü sözlerini:
 
Biz ne diyoruz? Diyoruz ki, bu Millet ikiye ayrılır: Birincisi Milli Görüşçü olanlar, İkincisi Milli Görüşçü olma sıralarını bekleyenler.
 
Bu sıralarını bekleyenler diyelim ki yaşarken olmadılar. Bunlar hiç ölmeyecekler mi? Öldüklerinde kabirde bunlara Milli Görüş'ün ne olduğu anlatılacak ve bunlar da Milli Görüşçü olacaklar. Ama Kabirde Milli Görüşçü olmanın bir faydası olmayacak. Yani eninde sonunda herkes Milli Görüşçü olacak.
 

Önemli bir anekdot yada Tarihe bir not düşelim

 
Milliyet Gazetesi'nin Saadet Partisinin yeni Genel Başkanı, Kurtulmuş'la yaptığı söyleşide "Adil Düzen istiyor musun" şeklindeki soruya "Tüm insanlığı 1975 tarihli Helsinki Nihai Sözleşmesine davet ediyorum" karşılığını veren Numan Kurtulmuş'un inançsızlığı, Batı uşaklığı, şuursuzluğu ve Millî Görüş ile alakasız yavan söylemi nerde..!

Bu muazzam farkı görmeyenler kendilerine Millî Görüşçü diyorlarsa keçi de Abdurrahman Çelebi sayılır.

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı "Saadet! Şimdi" grubuna üye olduğunuz için aldınız...

Bu gruba posta göndermek için : saadet_simdi@googlegroups.com
adresine mail atabilirsiniz...

Daha fazla seçenek için,

http://www.saadetsimdi.com

web adresimizi ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.