13 Ocak 2009

(anadoluhaber) 4.Leventteki banka siyonist bankasıydı vurduk!

'Siyonist bankasıydı vurduk' açıklaması

BankPozitif'e düzenlenen saldırıyı bir örgüt üstlendi. Saldırıyı üstlenen örgüt, Banka'nın İsrail bankası olduğunu savundu.
4. Levent'de dün bir BankPozitif'e bombalı saldırı düzenlenmişti. Saldırıyı kendilerini Devrimci Karargah'a bağlı bir savaşçı timi olarak tanımlayan bir örgüt saldırıyı üstlendi. Bugün ajanslara bir açıklama gönderen örgüt, "Selam olsun İstanbul'dan Gazze'ye" başlıklı açıklamada, "12 Ocak 2009 tarihinde Devrimci Karargah'a bağlı bir savaşçı timi , siyonist finans kuruluşu Bank Pozitif'in 4. Levent'teki Şubesi'ni bombalayarak tahrip etmiştir." denildi.
HALİS MUHLİS İSRAİL BANKASI
Banka'nın İsrail'in en büyük bankası olan Bank Hapoalim'in Türkiye ayağı olduğunu savunan örgüt açıklamasında, "Siyonist finans kuruluşu Bank Hapoalim, 2005 yılında Türkiye'ye girmiş, 2008 Mart ayındaki sermaye artışıyla Bank Pozitif'teki payışın yüzde 65'e yükseltmiştir." ifadeleri yer aldı. "Bank Pozitif, halis muhlis siyonist İsrail bankasıdır" denilen açıklamada, "Bankanın halihazırdaki 9 kişilik yönetim kurulu üyelerinin 5'i İsrail vatandaşı, bisinin adı ise Zion Kenan'dır. İlişki bu kadar nettir" ifadelerinde bulunuldu.
BU BİR UYARIDIR
Bankanın kapalı olduğu bir saatte vurulduğunun hatırlatıldığı açıklamada, "Bu bir uyarıdır. Gelecek sefere böyle olmayacaktır. Bu adı geçen bankayla çalışan Türk vatandaşları için bu bir uyarıdır" denildi.
 
8 SUTUN


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.