25 Ocak 2009

(anadoluhaber) Ak Parti Miadını Doldurmuştur

Kurtulmuş:Ak Parti Miadını Doldurmuştur
18 2009 : 19:48

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Konya'dan

 
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Saadet Türkiye Buluşmaları'nın 15'nci durağında Konyalılarla kucaklaştı. Mevlana diyarı Konya'da büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Kurtulmuş, Konya, Nevşehir, Karaman, Aksaray ve Niğde adaylarını halka tanıttı.
"2009 seçimleri Saadet Partisi için 'tamam inşallah' seçimi olacaktır" diyen Kurtulmuş, "Saadet iktidarına az bir süre kaldı. Allah'ın izniyle maç nasıl yapılır, araba nasıl sürülür göstereceğiz. Bütün mazlumlar bizi alkışlayacak, zalimlerin de ayakları tir tir titreyecek" diye konuştu.
Zamane partisi artık miadını doldurdu
AKP'nin 28 Şubat konjonktürü ile ortaya çıkan 'zamane partisi' olduğunu söyleyen Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye siyasetinde de zamane partilerin iki sefer başbakan bir kere cumhurbaşkanı çıkardığını belirterek, "Artık milletin AKP'ye verdiği süre dolmuştur. Yavaş yavaş Türkiye tarihinde yerini alacaktır. Aslında çok sürmeyecek ama yatsınlar kalksınlar şu Baykal'a dua etsinler" dedi.

"Osmanlı'nın varisine bu tavır yakışmaz!"
Numan Kurtulmuş, hükümetin Filistin'deki vahşet ve katliamlara karşı İsrail'e gerçek bir siyasi tepkiyi ortaya koyamadığına dikkat çekti. Bu yönde oluşan beklentileri de Başbakan Erdoğan'ın 'Biz bakkal dükkanı yönetmiyoruz', 'Bekara karı boşamak kolay' şeklinde geri çevirdiğini anımsatan Kurtulmuş, "Osmanlının varisi olan bir başbakana 'bölgeyi kan gölüne çevirmenize müsaade etmiyorum' demek yakışırdı" diye konuştu.

Ekonomi'deki krizi anlamıyorlar
Kurtulmuş, siyasi iktidarın hâlâ dünyada yaşanan ekonomik krizi anlayamadığını söyledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Kurtulmuş, esnafın dükkanını günlerce siftah etmeden kapattığını anlattı. Numan Kurtulmuş, "Eğer bu kriz değilse, kriz neyse onu bize anlatsınlar" eleştirisinde bulundu. Kurtulmuş, "Devletin stratejik kuruluşları ve bankalardan sonra şimdi de özel sektörün elindeki büyük şirketler yavaş yavaş yabancılara satılmak üzeredir" dedi.

Konya'da efsane hizmetlere imza atan ve bu seçimlerde de Saadet Partisi'nin en güçlü adaylarından olan Mustafa Özkafa, bütün belediye başkan adayları adına yaptığı konuşmada "Türkiye'nin şehirlerinin temellerini nasıl atmış isek 30 Mart'tan itibaren aynı kararlılıkla yine atacağız" dedi.
Özkafa: "Tek yaptıkları bizim yaptığımız köprülerin üzerine bez yapıştırmak"
Konya'da efsane hizmetlere imza atan ve bu seçimlerde de Saadet Partisi'nin en güçlü adaylarından olan Mustafa Özkafa, bütün belediye başkan adayları adına yaptığı konuşmada "Türkiye'nin şehirlerinin temellerini nasıl atmış isek 30 Mart'tan itibaren aynı kararlılıkla yine atacağız" dedi. AKP'li belediye başkanının Konya'da hizmet anlamında halkın beklentisine hiçbir şekilde karşılık veremediğini bildiren Özkafa, "tek yaptıkları şey bizim yaptığımız köprülerin üzerine bez yapıştırmak. Sokak köşelerine, otobüslerin ve köprülerin üzerine bez yapıştırmakta çok başarılılar" eleştirisinde bulundu. Yapılan alt üst hizmetlerinin de kendilerine ait olduğunu ifade eden Özkafa, "Bizim dönemimizde yapılan 42 katlı gök deleni sattılar. Dedeman'ın karşısına yaptığımız bahçeyi söküp sattılar. Bu iki satıştan elde ettikleri 60 trilyon ile de alt üst hizmetleri yaptılar" dedi



Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.