15 Ocak 2009

(anadoluhaber) biz durdurun desekte kacak ersönmezde yakayi ele verdi ..isler chp ye uzanmaya az kaldiiiii selam

Türkiye 12 Eylül 1980'de askeri darbeye sürüklenirken "sağ-sol çatışması" adı altında körüklenen olaylarda Türkiye İşçi Partili 7 genci Bahçelievler'de öldürdükten sonra, Abdi İpekçi'nin katili Mehmet Ali Ağca'yı İstanbul'daki evinde saklayan eski ülkücü.
Sıkıyönetim altındaki İstanbul'da Ağca'yı askeri cezaevinden er üniformasıyla kaçıran güçler, Çatlı ile aynı evde buluşturduktan sonra ikisini Papa suikastında kullandılar.
Ağca ile Çatlı'nın Roma'da kesişen yollarını rahmetli Uğur Mumcu "Saklı Devletin Güncesi"nde ilk yayımlayan gazeteciydi. Rahmetli Uğur Ağabey'i de 1993'te otomobiline bomba koyarak öldürdüler.
19 Ocak'ta Hrant Dink'i anacağız. 24 Ocak, Uğur Mumcu'nun, 1 Şubat Abdi İpekçi'nin ölüm yıldönümü.
Televizyonlarda dün Ergenekon örgütünün varlığını 2001'de İstanbul Organize Suçlar Müdürlüğü'nde itiraf eden Tuncay Güney'in sorgu kasetleri yayımlandı.
Sabancı suikastını da Abdullah Çatlı'nın yönettiğini ve Susurluk kazasında ölen Emniyet Müdürü Hüseyin Kocadağ'ın DHKP-C'nin bir kanadı üzerinden eylemi gerçekleştirdiğini öne sürüyordu Güney. Tüyler ürpertici iddia, katillerin güvenlik kamerasına yakalanan kişiler olmayıp, Çatlı'nın İETT garajından yönettiği operasyonda bir yüzbaşının görev aldığıydı. Ergenekon iddianamesine de giren Tuncay Güney'in ifadesinin bir dezenformasyon ürünü olması ihtimali çok yüksek. Ancak ya doğruysa?!Bu kuşkular da vicdanları rahatsız etmiyor mu? Sabancı'nın katil sanığı Mustafa Duyar'ı öldüren çete mensupları isyan çıkardıkları cezaevi çatısından JİTEM'ci Paşa'ya seslenmemişler miydi?
Ergenekon soruşturması açılmasaydı, ne olacaktı?!
Muvazzaf subayların cephaneliklerinden haberimiz olacak mıydı?


Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.