6 Ocak 2009

(anadoluhaber) CHP ÝSTANBUL GK POLÝTÝKA OKULU 2009 DÖNEMÝ BAÞLIYOR!!!!

Deðerli CHP Ýstanbul Gençlik Örgütü,
 
2008 yýlýnda, Türkiye'de bir ilki gerçekleþtirerek yürürlüðe koyduðumuz POLÝTÝKA OKULU adýndaki seminerler dizisinin 2. yýlýna baþlamak üzereyiz. Geçen yýl toplam 12 derste, bir birinden deðerli aydýn, akademisyen, sendikacý ve siyasetçiyi konuk eden projemiz, 2009 yýlýnda da pek çok deðerli aydýný gençlik örgütümüz ile buluþturacak ve geleceðin liderlerine bilgi ve deneyimlerini aktarmalarýna aracýlýk edecektir.
 
POLÝTÝKA OKULU 2009'un ilk dersini, þu günlerde gündemin ilk sýralarýnda yer alan Kuzey Irak / Özerk Kürt Yönetimi Sorunu ve Ýsrail-Filistin anlaþmazlýðý konularýndaki çalýþmalarýyla bilinen, Ortadoðu uzmaný, Cumhuriyet Strateji yazarý, Yeditepe Üniversitesi ÝÝBF Kamu Yönetimi Bölüm Baþkaný Yrd. Doç. Dr. DENÝZ TANSÝ verecektir.
 
Bölgedeki güç dengelerini ve küresel aktörlerin taktik savaþlarýný merak edenlerin, Türkiye'nin bu coðrafyada gelecekte etkin olmak için ne yapmasý gerektiðini sorgulayanlarýn ve Ortadoðu'dan Türkiye içindeki çýkar çatýþmalarýna yansýmalarý öðrenmek isteyenlerin mutlaka kaçýrmamasý gereken bir söyleþi..
 
CHP ÝSTANBUL POLÝTÝKA OKULU (2009 Dönemi)
 
1. Seminer
 
Konuþmacý: Yrd. Doç. Dr. DENÝZ TANSÝ
Konu: Irak'ýn Kuzeyinin Gölgesinde Türkiye'nin Ortadoðu Politikalarý
Yer: CHP Ýstanbul Ýl Baþkanlýðý
(Adres: Okçu Musa Cad. Bankhan No:39/4 Þiþhane Beyoðlu)
Tarih: 10 OCAK 2009
Saat: 18:00
 
 
Bütün genç arkadaþlarýmýzý bekliyoruz!
 
 
CHP ÝSTANBUL ÝL GENÇLÝK KOLLARI adýna
 
 
Demir Büyüközkan
Cumhuriyet Halk Partisi
Ýstanbul Ýl Baþkanlýðý
Gençlik Kollarý
Ýl Eðitim Sekreteri
 
Önemli Not: 2008 yýlý sertifikalarý ileriki bir tarihte, Sayýn Genel Baþkanýmýz DENÝZ BAYKAL'ýn da katýlacaðý bir törenle sahiplerine daðýtýlacaktýr. Sertifika sahiplerinin belirlenmesinde, törene kadar yapýlacak olan 2009 yýlý dersleri de deðerlendirmeye alýnacaktýr.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.