21 Ocak 2009

(anadoluhaber) Fwd: [28877] Gizli güçler, Devletler, Mafyalar



Selam ve Saygilarla


İleti başlangıcı:

Kimden: ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com>
Tarih: 21 Ocak 2009 Çarşamba 14:04:09 GMT+02:00
Kime: TBMM-Milletvekilleri@yahoogroups.com, tarih-toplum-siyaset@yahoogroups.comUNITED-TURKS@yahoogroups.com, Netpano@yahoogroups.comdesifre@yahoogroups.com, sanalsiyaset@yahoogroups.com, inanc@yahoogroups.comSiyasetMeydani@yahoogroups.com, LifeMaster@yahoogroups.comAdaletveKalkinma@yahoogroups.com, Yukselen-Turkiye@yahoogroups.comSansursuz-Siyaset@yahoogroups.com, siyaset-gundem@yahoogroups.comliberal-izmirliler@googlegroups.com, noreply@googlegroups.comsivil-anayasa@yahoogroups.com, adaletvekalkinmapartisi@yahoogroups.commalcolm_x@googlegroups.com, Diyarbakirlilar-Grubu@yahoogroups.comhaberonline@googlegroups.com, karadenizliyunuslar@googlegroups.comdusunceplatformu@googlegroups.com, derin_devlet@yahoogroups.comislamvebilim@googlegroups.com, BURAKCANLI@googlegroups.comgizlibelge@yahoogroups.com, yorumcumm@googlegroups.comCIATURK@yahoogroups.com, objektif_gurup@yahoogroups.comyarenlermeclisi@yahoogroups.com, dtdilekagaci@googlegroups.comtdtkb@googlegroups.com, mnecdettaskin@hotmail.com, e7.saadetgeliyor@gmail.compax-ottomana@googlegroups.com, masal-diyari@googlegroups.comikincicumhuriyet@googlegroups.com, bozoktv@yahoogroups.comkirmizigunluk@googlegroups.com, islamtoplumu@googlegroups.comsende-yaz@googlegroups.com, geceninmavisi@googlegroups.comirfanmektebi@googlegroups.com, kral_lotus@googlegroups.comATATURKUNIVERSITESI@yahoogroups.com, anadoluhaber@googlegroups.comislamin-dogusu@googlegroups.com, turk_politik@yahoogroups.combursaforum@googlegroups.com, Bilgi@bmsambalaj.comastromuhabbet@mynetgrup.com, icimdekiokyanus@googlegroups.comdil-edebiyat-owner@googlegroups.com, yurtsevenler@googlegroups.comerdemi@googlegroups.com, Kirilma_Noktasi@yahoogroups.comarena-siyaset@googlegroups.com, hersey-konusulacaksa@yahoogroups.comkirmizi_guller@yahoogroups.com, yuksekturkiyeideali@googlegroups.comnadide@googlegroups.com, Kuvayi_Milliye_Cephesi@yahoogroups.come_turkey@yahoogroups.com, turksecim@yahoogroups.comkultursanatgezihakkindakapsamlitartisma@googlegroups.comdalkandelican+owner@googlegroups.com, eylulkafe@googlegroups.comSP_MilliGorus@yahoogroups.com, vuslatgulistanbul@googlegroups.comerzincan-kemaliye-egin-grubu@googlegroups.combiz-turk-milliyetcileriyiz@googlegroups.com
Konu: [28877] Gizli güçler, Devletler, Mafyalar
Yanıt Adresi: malcolm_x@googlegroups.com

Gizli güçler, Devletler, Mafyalar
Şahsi görüşlerimi yazdığım yazılara olumlu ve olumsuz pek çok eleştiriler gelmektedir. Bende elimden geldiği kadar görüşlerimin nerelerden ve hangi sebeplerden kaynaklandığını elbette yanılgılarımın da olabileceğini ama beş yıl önce yazdığımda kimsenin inanmak istemediği konuların artık günümüzde güncel gerçeklikler olarak o gün bana itiraz edip bazen hakarete varan eleştiriler yöneltenlerinde tartışmaya başladıkları gerçeğini pek çok internet yazarı paylaşımcı arkadaşlar yakından bilmektedir. Ancak bilindiği gibi durum hala çok karışıktır.

Rusya ya kaçan general orada barınamaz ve tüm tehlikesine rağmen ülkeye dönmeye mecbur kalırken, İngiltere'ye, Amerika'ya ve Kanada'ya kaçanlar gayet rahat bir görünüm vermektedirler. Ülkemizde Ergenekon ile yan yana gelmesi imkânsız gibi görülen PKK gibi yapılardan,  Fuhuş ve uyuşturucu mafyalarına kadar NATO Gladio'su içinde buluşmaları ve aynı merkeze bağlı olduklarını düşündüren yapılanma şekilleri ile ilgili elbette bende kendimce görüş ve yorumlarımı yazıyorum.

Bu karmaşık konuda bazı itiraz ve soruların olması da doğaldır. İşte böyle bir yazıma bir yazışma arkadaşım yazısının sonunda şu cümle ile

 

Bu noktada anlayamadığım, anlaşılamayan durum ise, sanki bütün bu aksaklıklar,

inanılmaz denli büyük çaplı arazlar, çatlaklar, sapmalar bu gün giderilmiş gibi

saymanızdır. Bütün bunları şu gördüğümüz olaylar, tutuklamalar ve bulunan silah

mühimmat ile açıklanır mı diye düşünüyorsunuz

 

diye bana sormaktadır.

Bu cümleyi ele alarak başlayayım. Öyle düşünmüyorum Sadece şu anda Sivil Hükümet ve askerin içindeki etkin bir bölüm ortak hareket ederek Türkiye'yi bir tür mahkûmu olduğu pozisyondan daha iyi bir pozisyona taşımaya çalışıyor diyorum.

Size olayı Amerikan filmlerindeki mafyalar üzerinden anlatmaya çalışayım.  Mesela büyük bir şehirde iki büyük mafya vardır. Bunlar kendilerine direnebilecek durumda olanları, ortak hareketle diskalifiye edip şehrin haracını yemek için şehri aralarında bölüşürler. Her iki mafya mensupları da gizli lider kadrolarını bilmemektedir. Sadece ikinci ya da üçüncü adam onların başlarında bir numara olarak görülmekte ve gerçek ve mutlak lider bildikleri ise başka bir merkeze bağlı bulunmaktadır. Her iki mafya değişik liderliğe bağlı olduklarını sanmaktadır. Yine bu mafyaların bir birine zıt işler yapan pek çok bir birlerinden habersiz bazen de aralarında çatıştıkları kolları vardır. Bu kollar en aşağıda kadın yada esrar satandan, Papaz, hoca ya da haham' a kadar bir birlerine karşıt değişik küçük gruplara kadar uzanmaktadır.  Bu yukarı doğruda en son iki büyük mafya gibi görünen yapıya uzanmakta ama bu her iki mafyanın ikisi de en tepesindeki gizli güç aynı organizedir.

Bu mafyalar bir birlerine karşıt olduklarından adamları arasında bazen çatışmalar olmakta ama bunlar iş kazası sayılmaktadır. Bunlar şehri paylaşmışlar ve bir birlerinin alanına girmemekte sadece birinin bölgesinden ufak çeteler diğerine bağlanmak istediğinde kabul etmedikleri gibi onları tehdit edip üzerlerine gitmekte ve bu suretle onun kendi bölgesindeki ana mafyaya sığınmaya mecbur etmektedir. bu suretle o şehirde sadece bu iki mafya her türlü haracı toplayıp. Soygun uyuşturucu kadın ticaretinden cinayetlere mahkemelere zabıta ve kolluk güçlerine hatta askeri birliklerdeki adamları ile askeri birliklere ve medyaya hükmetmektedir.

İşte o şehir dünyadır. Mafyalar ABD ve Rusya'dır. Diğer çeteler bölgesinde Türkiye, İran, Pakistan, Güney Amerika ülkeleridir. Çin Hindistan varoşlardır onlar ayrı bir statüde çok ucuza bir lokma bir hırka ile her işi yapmaya razı fakir ve yoksul mahalleleridir. (değişmekte olan durumu dikkate almazsak) Küçük bölge mafyalarından Türkiye ve İran dışındaki tüm İslam ülkeleri ABD mafyasının bölgedeki tetikçi adamı İsrail'in kontrolüne verilmiştir. İran zirvedeki yapıyı ve tek hakimiyet olduğunu bilmeden ya da bilse de başka çare olmadığından geçmişte Irak'ın yaptığı gibi Rusya ya (mafyasına) yönelmiştir ve Nükleer güç olmaya çalışmaktadır.

Rus mafyası zirveden verilen talimat ile İran'ı oyalamaktadır. (Tıpkı Irak'a nükleer santral kurup parasını alıp çekilen ve sonrada İsrail'e tahrip ettirilen Irak'ın nükleer santralı gibi) Ve İran halen Rusya kumarhanesinde ufak, ufak kazandırmaktadır. ABD mafyasının tetikçisi İsrail de ikide birde ben bunu vuracağım demekte. Patronu ABD de numaradan hele dur anlaşmazsa vurursun diye sözde onu dizginleyerek dünyaya tiyatro oynatmakta ve onu yiyebilmesi için önce etrafını oyup Irak'ın ABD ye bölgenin ilk lokması olduğu gibi,  Gazze'nin de İsrail'e kolay lokma olması gibi kolay lokma yapmak için hazırlık yapmaktadırlar. Bu planlar on yılları kapsadığından bizler gibi günü birlik yaşayanların takip edip anlayabilmesi oldukça zordur.

Bölgesel güçlerden iki tanesi de Irak ve Mısır'dı. İşte Irak, İşte Gazze katliamında ki Mısırın durumu. Bu yüzden Türkiye'ye geçelim. Dünya'nın ABD ve Sovyetler arasında paylaşılmasından sonra, Atatürk daha sağ iken. Türkiye kendi imkânları ile ayakta durmaya çalışan Kayseri ve Eskişehir de Uçak fabrikaları kuran, Avrupa'ya uçak satan bir ülke iken. O zamanlar gayet mükemmel bir silah olan İki bin metre atış mesafeli ve tesirli sahası 800 m. olan Türk piyade tüfeği üreten rakip ülkeler kadar olmasa da ileri de onlar ile rakip olacak potansiyeli ile geleceği olan ve mafyalara kafa tutabilecek ülkesini zor da olsa koruyabilecek bir güçtür. İşte bu sırada Zirvedeki mafyalar mafyası harekete geçer ve Paylaşımda ABD'nin hissesine düşen Türkiye'nin, hissesine düştüğü blok'a teslim olmasını sağlamak için, Türkiye'nin içinde operasyonlara başlar. Atatürk öldürülür. İç dengeler değiştirilir.

Dünya Paylaşımındaki çıkarılacak ikinci dünya savaşı öncesi ve savaş süresince dengeleri bozmaması için ve sonradan mevzi kazanmaması için savaşta tarafsız kalmasını sağlayacak dengeler kurulur. Öyle ki savaş biterken Alman Büyükelçisinin bize savaş ilan edin ve 12 adalara asker çıkarın adaları size teslim edelim önerileri bile İnönü hükümetince ret edilir. Adalar ve dolayısı ile Ege denizi nerde ise tümü ile hatta Kaş ilçemizin Meis adası bile Yunanistan a bırakılır. Savaş bittiğinde Almanlar devre dışı bırakılmış. Türkler ticari abluka ile bir lokma ekmeği arar duruma düşmüş ve dünya ABD ve Sovyetler arasında paylaşılmıştır. Ama hala Türkiye bağımsızdır.

İşte burada Türkiye ABD ye teslim edilmek üzere Sovyetlerin taktik çıkışı olarak yerine getirmesi mümkün olmayan Boğazlar Kars Ardahan gibi topraklarımızı Ruslara teslim etmemizi ister. Türkiye de Mecburen kendisinden bir şey istemeyen diğer mafya  ABD ye gider. Oda olur ama ben çalacağım sen göbek atacaksın şartı ile kabul edip NATO ya alınır. O gün bu gün Ruslar ile işmar edip göbek atmaktan kurtulmak isteyen Adnan Menderesler asılır. Anayasalarımızı ordumuza ihtilal yaptırıp ABD güncelleyerek yeniden yazar milletin bir tek maddesine bile dokunması yasaklanır. Bizler bir Türk cihana bedel der uyu, uyu yat uyu diye yazılmış alfabemizle uyutulur dururuz.  ABD hangi çalgıyı çalarsa ona göre oynarız. Bu arada bazı ülkelerde bu durumdan kurtulma çabaları görülür. Macarlar Çekler, Slovaklar.  Sovyetlerden kurtulmak için ihtilal yapıp ABD'yi yardıma çağırırlar. ABD arkasını dönüp ıslık çalmaya başlar duymazdan gelir. Ruslar gelip Macaristan'ı Çekoslovakya'yı devrim karşıtı vatan hainlerinden! Kurtarır.

Bizde Macaristan ve Çekoslovakya'nın tersine ne zaman kurtulmak için Menderes gibi Ruslarla anlaşmaya kalkışsak NATO ya bağlı kahraman ordumuzda NATO adına gelip ülkemizi vatan haini devrim karşıtlarından kurtarır. Türkiye ne zaman belini doğrultmaya çalışsa derhal nerden çıktığı belli olmayan, Müslimler, Fadimeler Kalkancılar, Sisi'ler ortalığa çıkar ve NATO ya Bağlı ve bağımlı  Kahraman ordumuz bizleri o NATO Gladio'sunun (Ergenekon'un) organize edip ürettiği o öcülerden tekrar, tekrar kurtarır. 

En sonunda Kahraman ordumuzun içindeki, Müslimleri, Kalkancı, Fadime ve Sisi'leri kullanan bazı Ergenekon da resmi olarak görev almış ve resmi görevlerini mecburen yerine getirmiş general ve subaylarımız bu işte bir terslik var demeye başlarlar. Kendi kontrollerinde zannettikleri NATO kuruluşu,  Gladio'yu (Ergenekon'u) Türkiye'yi ABD ve NATO'dan kurtarmak ve bağımsızlık ilan etmek çareleri ararlar ve bir kısmı Karşıt mafyaya yani Rusya'ya göz kırpar. Rus mafyasındaki ajanlar en zirveye Türkiye'den bize göz kırpılıyor diye haber uçurur. Zirve emrindeki ABD mafyasına gereğini yapın der. Ve Rusya ya göz kırpanların alt yapısını hazırlamakta kullanıldığı 28 şubat yapılır post modern darbesi yapılıp Ergenekoncuların üzerine atılır. Ordunun düşman gibi görülmesi sağlanır..

Tüm generallerin halkın gözünde İsrail yandaşı ABD nin de adamı oldukları intibaı bırakılır ve işlenir. Halk Bu zalim! Ordu yapısının elinden kurtulmaya çalışır. Ortalık iyice karışır. AKP'nin önü açılır ama umulandan güçlü gelir. Kontrol elden kaçar parti kapatılmak istenir. Bazı paşalar oyunu çözmüştür. Zararın neresinden dönersen kardır derler ve kapatmaktan vazgeçilip karşılıklı anlaşma yolları aranır.

Ruslara göz kırpanlar ve NATO'ya Bağlı Gladio (Ergenekon) kısmen tasfiye edilip bazı yeni yapılanmaların yolları açılır. Meydan kurulur dara ağaçları hazırlanıp herkese çok konuşmayın denilir. Ortalık toz duman olur. Askerle Hükümet kavgalı görünse de aslında en azından bir kısmı anlaşır ve ABD den kurtuluş savaşı denilmese de en azından bu yönde bağımlılık, karşılıklılık esasına doğru yaklaştırılır.

Gördüğüm kadarı ile blok değiştirilmeyecektir ama eskisi gibi de sadece batı sınırlarının ve menfaatlerinin bölge karakolu oluştaki bize verilen roller Türkiye lehine iyileştirilecektir diye düşünüyorum. Türkiye artık bağlı birlikler sınır karakolu olmaktan çıkıp daha bağımsız bölge savunmasında dengeleri koruyacak inisiyatif sahibi çok güçlü bir garnizon olacaktır diye umuyorum..

A.D.Şimşek

 



t yapılmayan,
siyasi fikir ve düşüncelere yer verilecektir.
Yazılan ve yayınlanan her yazının sorumluluğu yazarına/gönderene aittir.
Guruba mail atan her kişi bunu kabul etmiş sayılır.
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.