6 Ocak 2009

(anadoluhaber) "Gorece Terorist"

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi!!
"Gorece Terorist"
Yazar Okan Arslan   
Hamas, Israil için dogrudan "terorist" bir orguttur. Oysa Hamas'in bir de siyasal parti kanadi vardir; tipki Lubnan'daki Hizbullah gibi. Hamas, Filistin seçimlerinde 132 sandalyenin 76'sini almayi basarmis, Filistin halkinin destegini alan bir siyasal orgutlenmedir. Ama ayni zamanda silahli bir kanadi vardir ve orgutun kurulus sebebi, Israil'in Orta Dogu'daki ve ozellikle Filistinlilere karsi yuruttugu sert politikalardir. Israil, Hamas'in saldirilarini gerekçe gostererek buyuk çapta bir operasyona baslamis ve yuzlerce masum insani da oldurmustur. Amaç her ne kadar Hamas militanlarini oldurmek olsa da, Hamas'in Filistin'de gizli kapakli bir orgut olmamasi, egitim merkezlerinin vb. tesis ve kuruluslarinin bulunmasi, ister istemez Hamas'i sivil Filistinlilerle iç içe geçmis bir orgute donusturmekte ve Israil de, Hamas'i hedef alirken, aslinda Filistin halkini hedef almaktadir. Zira yukarida da ifade ettigimiz gibi, Hamas, birçok Filistinli için terorist bir orgut degil; Israil'e karsi bir mucadele yoludur.
Yorum yaz!
Devamini oku...