6 Ocak 2009

(anadoluhaber) Levent SEÇER: VİVA LA MUERTE!

Levent SEÇER: VİVA LA MUERTE!
Levent SEÇER
Ölüm sevgisinin (necrofilia) toplumsal yıkıma duyulan sevginin,ölüme ve yıkıma duyulan bitimsiz hislerinin açığa vurulduğu.Hatta ' Yaşasın Ölüm 'diye adeta sloğanlaştığı dönem olan 80 yıl öncesindeki İspanyayı yaşıyor şu anda Ortadoğu,ve İsrail'in yaşattığı vahşet.Şimdi bu vahşeti tüm dünya seyrediyor.
14.mayıs.1948 yılında İsrail kuruldu,nil nehri,kızıl deniz,fırat nehri arasında oluşan bölgede kurulan küçük İsrail,şimdi buna çanak tutmuş ve bu vahşete seyirci kalan ABD'nin sayesinde büyük İsrail devletinin kurulması (BOP) içinde yer alan büyük proje.

Yani Batı'nın iki renkli yüzünü net biçimde görmek mümkün.Batı ne diyor 'VİVA LA MUERTE' yani yaşasın ölüm,acımasız ol çocukları kadınları müdafasız çaresiz insanları acımadan öldür ben sana izin veriyorum.
1936 yılında İspanya'da general Astray'ın parlamentoyu bastığı zaman emrindeki askerlere'Viva La Muerte' diye emir vermiş,ve yüzlerce insanın orada acımasızca üldürüldüğünü düşündüğümde,şimdi aynı vahşetin bir benzerini İsrail'in Filistin halkına yapması arasındaki vahşet kıyım acımasızlık aynı şeyler benzer şeyler.Ama ABD,kendi modelini oluşturmak için buna izin verdi İsrail'i cesaretlendirdi kendisi yarattı İsrail'İ,ya diğerleri ve Birleşmiş millletler nerede? neden bu katliama göz yumuyorlar?bunuda onlara sormak gerek onlar cevabını çok iyi biliyorlar.

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.