31 Ocak 2009

(anadoluhaber) Re: Erdoğan, Dünyanın Gözleri Önünde Siyonistleri Rezil Etti

ZERREKADAR SAMIMI OLSA O DAVRANIŞLARINDA KEŞKE  GERCEKTEN REZİL ETMİŞ OLSA AMA NERDEEE  HEPSİ SIYASİ OYUN MISYONERLIĞIN DANIŞIKLI DÖVÜŞÜ SADECE ANLAYAN ANLIYOR ZATEN..


Date: Sat, 31 Jan 2009 15:46:46 +0200
Subject: (anadoluhaber) Erdoğan, Dünyanın Gözleri Önünde Siyonistleri Rezil Etti
From: serhaterdemli@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com; anafor@googlegroups.com; damlalar@googlegroups.com; dostluk-ve-paylasim@googlegroups.com; dusunce-iklimi@googlegroups.com; eksi_sozluk@googlegroups.com; erdemlilerhareketi@googlegroups.com; gonulerleri@googlegroups.com; huzuriklimi@googleroups.com; islamiegitim@googlegroups.com; islamisiyaset@googlegroups.com; islami-hassasiyet@googlegroups.com; KelimelerSozler@googlegroups.com; kozmik@googlegroups.com; malcolm_x@googlegroups.com; musallihaber@googlegroups.com; muslumanlarkardestir@googlegroups.com; pax-ottomana@googlegroups.com; SaadetGeliyor@gmail.com; sunnet@googlegroups.com; tarihe-bakis@googlegroups.com; tombak@googlegroups.com; Turkbilgi@googlegroups.com; turk-tarihciler@googlegroups.com; vuslatgulistanbul@googlegroups.com; yagmurgrup@googlgroups.com; yeniosmanlilar@googlegroups.com; yenisafak@googlegroups.com; ummetim@googlegroups.com

Erdoğan'ın Davos'taki çıkışı İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad tarafından da takdir edildi.

31/01/2009

Erdoğan'ın Davos'taki çıkışı İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad tarafından da takdir edildi.

Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Gazze'de işlenen katliamları meşru göstermeye çalışan İsrail Cumhurbaşkanı Shimon Peres'e karşı Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta gösterdiği tepkiyi takdir ettiğini söyledi, teşekkürlerini sundu.

Ahmedinejad, Erdoğan'ın gösterdiği tepkinin "değerli bir ölçü" olduğunu ifade eden Ahmedinejad, Erdoğan'ın Türkiye ve tüm dünya halklarının vicdanı olduğunu belirtti "Erdoğan'ın adımı, dünyanın gözleri önünde Siyonistleri rezil etmiştir" dedi.

İran Uzmanlar Meclisi ve Düzenin Yararını Teşhis Konseyi Başkanı Ayetullah Ali Ekber Haşimi Rafsancani ve Dışişleri Bakanı Menuçehr Muttaki de Erdoğan'ın duruşunu takdir etmişlerdi.

isra haber

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.