T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Re: Onur Öymen'E,VEDAT DALOKAY HATIRLATMASI...

Evet Hüsnü bey aynen dediğiniz gibi, mesele tavır alabilmekde ve kararlılıkda yani şecaad'de. Yiğitlik denilen şeyle serseri cesaretini ayıran şeyde. Anlamak mümkün mü böyle bir tavra karşı, Yahudi'den yana tavır almayı. Dün değilmiydi, çok değil bizim dedelerimizin zamanı Yunan, Fransız vs vs bu toprakları işgal ettiği zaman ellerine ne geçirirlerse kazma, kürek, tırpan ne olursa işgalciye saldıran. Bu topraklar benimdir sen ise pis bir işgalcisin defol topraklarımdan diyerek, canlarını verenler VE İŞGALCİNİN CANLARINI ALANLAR BİZİM DEDELERİMİZ DEĞİL Mİ?
 
Bu gün ise bizim dedelerimizin yaptıklarını yapan Filistin halkının yiğit savaşçılarına Hamas'a "terörist" diyenler, hangi yüzle Müslüman Türk'ün tarihinden bahsedebiliyor. Veya şöyle mi diyelim, bunlar aslını soyunu sopunu inkar eden "cenin i sakıt"lardır. Demek ki dedelerimiz bunların nezdinde birer terörist, hangi vicdan ve hangi akıl böyle bir şeyi kabul edebilir...
 
Mesele burda Tayyib'çi olmak veya olmamakda değil ki, şahsım hoşlanmazdan bu adamdan fakat burda tavır önemli. Yani burdaki arkadaşlardan biri demiş "anan'mı Yahudi baban'mı Yahudi'de böyle konuşuyorsun" diye. Veya bu adamları bu şekilde konuşmaya iten saik nedir? Bir çıkarınmı var ki Yahudi'nin bile almadığı tavrı sen alıyor ve adeta onun avukatlığına soyunuyorsun.
 
Uluslararası ilişkilerde ki nezaket ve devlet adamlığı öylemi? İşgalci konumda olan bir ülkenin Cumhurbaşkanı Peres'in küstahça tavırlarına bir şey demiyorsunda bunamı laf ediyorsun, demezler mi adama. Küstahça tavırlarla her gün başına onlarca yüzlerce roket yağsa sen ne yaparsın diyor Peres. Her gün onlarca Filistinliyi öldüren kim, onları evinden barkından eden kim. Daha da alçaklığı mecbur kaldıkları ateşkes sonrasında, Filistin'li çocukları tedavi ediyoruz diye şov yapmaya kalkan gine Yahudi değil mi? Bir tane çocuğu alıyor ve basın önünde bakın biz öyle yaptık ama ... Yazık ayıp günah, katil devletin , işgalci devletin, Siyonist devletin ve en önemlisi düntada ki tek teröris ülke olan İsrail'den yana tavır koyana sadece ve sadece şu denir;
 
Bu topraklarda sürüngenlerin yaşamaya hakkı yoktur, bu topraklar dik duran insanların toprağı olmalıdır DEFOL GİT...



From: hhsungur@hotmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) Re: Onur Öymen'E,VEDAT DALOKAY HATIRLATMASI...
Date: Fri, 30 Jan 2009 13:22:32 +0000

Beyefendi ;
 
İşte bakın,ben de sizin zihin talebiniz olan monşer(!) ağzıyla zat-ı alinize hitap ediyorum.AKP'ye oy vermedim ve vermeyi de düşünmüyorum.
ANCAK!
 
Size ve değerli mekancılara,unutulmuş olabileceğini düşündüğüm bir emsal olaydan söz etmek istiyorum;70Lİ yılların sonuna doğru,rahmetli VEDAT DALOKAY Ankara be. başkanı ve faşist GENARAL FRANKO da henüz ölmemiş. Bir öbek aydını,ölüme mahkum eder FRANKO,dünya ayağa kalkar,ne BM,ne USA ne de o zamanlar adı AET olan AB,adamı kararından vazgeçiremez.Hüküm infaz edilir.
 
Rahmetli DALOKAY,"yiğidin hası,acık deli olanıdır" derdi.
Şimdi MONŞERLERE soruyorum :
" BİR ÜLKENİN BİR BAŞKA ÜLKE NEZDİNDEKİ BÜYÜKELÇİLİĞİ,O ÜLKENİN KENDİ TOPRAĞI SAYILIR" değil mi sayın büyükelçim!
"Evet sayın karga efendi"!
 
DALOKAY,bunun üzerine,zamanın İSPANYOL BÜYÜKELÇİLİĞİ'ne ne yapmıştı?
HATIRLAYANIMIZ VAR MI İÇİMİZDE ?
 
Uzatmayayım.
1---ÇÖPLERİNİ TOPLATMADI,GÜNLERCE KUĞULU PARK VE ÇEVRESİ,TÜRÜM TÜRÜM KOKTU.
Daha beterini de yaptı!
2---SUYUNU KESTİ ELÇİLİĞİN VE ADAMLAR,TANKERLE YENİMAHALLE'DEN SU TAŞIDILAR ELÇİLİĞE.
 
EFENDİLER...
 
Bırakın artık bu TAVŞAN...u tutumları.
Devletinizle,yurttaşınızla yekpare ve olgun,yeni ufuklar açıcı idareler kurmaya,barışı getirmeye,zalime ve katile dur demeye DAVRANIN.
 
Dünya siyaseti kaypak ve orostopol bir zemindir.
Gün gelir, birilerinin elinden bilmem ne madalyası alırsın ve antlaşma imzalarsın.
Gün gelir,fırça atarsın...
 
İŞ Kİ FIRÇA YEMEYESİN.
Yemek istemeye gör, SANA SEMER VURAN ÇOK OLUR ONUR ÖYMEN---YALIM ERALP BEY'LER.
 
Bazı kelamların için mekandan ve yöneticiden özür dilerim.
Kabul buyrunuz lütfen.
 
Allah'a emanet olunuz.
 
esenlik dileklerimle







Date: Fri, 30 Jan 2009 14:03:04 +0200
Subject: (anadoluhaber) Onur Öymen: Perese Sen Diye Hitap Edemessin!
From: forevermirza@gmail.com



Onur Öymen: Perese Sen Diye Hitap Edemessin!
 
 
Başbakan Erdoğan'ın Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı'na haddini bildirmesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'i rahatsız etti

30/01/2009

         CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in, bazı televizyon kanallarında canlı yayına bağlanarak Başbakan Erdoğan için, sanki bir İsrail yetkilisi gibi "Peres'e 'Sen' diye hitap edemezsiniz" demesi, "Yahudi ağzıyla konuşmak" olarak yorumlandı.
 
 
 
 
 
...
 
--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

</html
Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.