24 Ocak 2009

(anadoluhaber) Re: WG: {Arena-siyaset} UGUR MUMCU ve KATİLLERİ

Cinayet romanlarında katil en sona saklandığı gibi yazıda da en son satır da verilmiş. Kahraman(teröristlere kahraman adı yakışmamış) kod adlı katiller, sanırım hesabını verecekler. Sulandırmacalar istemesede!




23 Ocak 2009 Cuma 17:13 tarihinde azmi berberoglu <azmiberberoglu@yahoo.de> yazdı:


--- Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com> schrieb am Fr, 23.1.2009:
Von: Bilge Devrim <bilgedevrim71@gmail.com>
Betreff: {Arena-siyaset} UGUR MUMCU ve KATİLLERİ
An: "infosolbirlik" <INFOSOLBIRLIK@yahoogroupes.fr>, milliyetcitepki@yahoogroups.com, "arena-siyaset" <arena-siyaset@googlegroups.com>, aydinlik-gelecek-hareketi@googlegroups.com, "akıl çağı" <akilcagi@yahoogroups.com>, modern_turks@yahoogroups.com, "ODTU MEZUN" <metu-alumni@yahoogroups.com>, "Cumhuriyetci ODTULULER" <ODTUSBFHUKUK-CUMHURIYET-dayanisma@yahoogroups.com>, "baldakituzum" <baldakituzum@yahoogroups.co.uk>, "toplum ve barış" <TOPLUMveBARIS@yahoogroups.com>
Datum: Freitag, 23. Januar 2009, 15:58

1989 da tanıdım UĞUR MUMCU daha 17 yaşında idim. ODTÜ de bir panel de. Her türlü zevatı  PKK lısı, Dincisi , Tarikatcisi, Libosu ODTU nün mimarlik amfisinde Uğur MUMCU ya saldırıyordu.
 
Antakya da Cumhuriyet in savulunmasi gerektigini bilmiyordum. Ama ODTU de yaklasan bugünlere musallat olacak tehlikeyi görmüştük. Beyinlerin kirliliği dışında, satılışları da orada idi.
 
24-OCAK-1993   radyo haber geçti.  Saat 11 civari ?  Uğur MUMCU nun arabasına bomba konulmuş. Beynimden vurulmuş gibi oldum. Hemen fırladık evden. ODTU , SBF Mülkiye, Hacettepe ögrencileri. Panellerde uyandırmaya çalıştığı beyinler. Akşam bir yoğun kalabalık.
 
Katiller , aşağılık katiller nerede şimdi ?  
Uğur MUMCU yu , Bahriye ÜÇOK , MUAMMER AKSOY katillerin bir kuryesi vardı.  
 
NEREDE Biliyor musunuz ?  Gülay ÇALAP Namı KARGOCU KIZ. Nerede DTP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI. Bugün ne diyor ? ERGENEKON YILANI her yerde. Temizlenmeli.
 
Şebnem KORUR FİNCANCI.  Verdiği Adli Tıp raporları ile bu katillerin koruyucusu, yargılamayı geçiktiren , olayları dağıtan kişi nerede ? ERGENEKON da müdahil. PKK nin sözcülüğünü yapmış, o panellerde konuşmuş. Şimdi iktidarin gözdesi Libos.
 
Katil zanlıları , bir türlü ifade vermeyen Ferhan ÖZMENLER.  Duyduk ki Ergenekon ile birleştirilerek Pişmanlık Yararlanacaklar mış.
 
ALIN SİZE PKK - GERİCİ FAŞİST KATİLLERİN İŞ BİRLİĞİ.
 
BOMBAYI TAŞIYAN KURYELER , YARGILAMADA HER TÜRLÜ GEÇİKTİRME, YALNIŞ YÖNLERDİRME YAPAN PKKLILAR ve TETİKCİ DİNCİ TERORİSTLER.
 
UĞUR MUMCU bunu  kitabını yazdığı için öldürüldü. 
 
Dün UĞUR MUMCU yu öldüren kirli eller.
 
Bugün bu ülkenin kahramanlarını köpeklere boğdurmaya çalışıyor.








--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
(www.vtunnel.com adresinden girebilirsiniz. Yasak yok.)
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Bu ve Bunun benzeri varlıklar Her yerde olabilecegi için burdada görünce hiç şaşırmadım.Bir yerleri kirleterek asıl kirlileri temizlemeye çalışan bu şahıs ne oldugu belli olmayan Ajanmı desek gönüllü emperyalistmi desek bilemedim Kendi aga babaları için kirletmeyecegi sahış kurum hatta inanc yoktur.
    Çok şükür ki Halkım bu ve bunun gibi yobazlara fırsat vermiyor artık.

    Saygılarla By_Exx(Sessizlik)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.