T a r a f s ı z D e ğ i l i z

FİLİSTİN DİRENİŞİNİ ÖVDÜĞÜ İÇİN BU ÜLKEDE 7 YIL HAPİS YATANLAR VAR!

'Filistin Direnişini övdüğü için bu ülkede tam 7 yıl hapiste yatanlar var! Siz kimi kandırıyorsunuz'

Rize eski milletvekili ve Belediye Başkan’ı Şevki Yılmaz, bir dizi temaslarda bulunmak ve Filistin’e destek için organize edilen yardım programlarına katılmak için geldiği Köln’de yine çok tartışılacak sözler sarfetti!

‘İçimizdeki Filistinlilere sahip çıkmayanlar şimdi timsah gözyaşları döküyor!’ diyen Şevki Yılmaz, salonu dolduran yüzlerce kişinin alkışları ve tezahuratlarıyla başladığı konuşmasında:

‘Gazze Katliamı’na bağırıp çağıranlar, KAHROLSUN sloganları atan bir kısım uşaklar samimi değil, içimizde ki Filistin sevdalılarına sahip çıkmadan, içimizdeki siyonistlerin ve siyonist uşaklarının varlığından haberdar olmadan ve bunun önlemini almadan daha çok ağlarız..’ diyen Şevki Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:
Sincan Belediye Başkan’ı Bekir Yıldız ve yazar Nureddin Şirin’in suçu neydi beyler? Onlar Sincan’da düzenledikleri Filistin gecesinde Türkiye aleyhine tek bir söz kullanmadıkları halde neyle suçlandılar? Nureddin Şirin o gece yaptığı konuşma da Türkiye aleyhine tek bir kelime kullanmadığı halde tam 7 yıl neden hapiste yattı, çile çekti?
Bu insanların kalbi vatan ve millet aşkıyla dolu olduğu halde, bugün ki GAZZE Katliam’ını o gün gördükleri için, Filistin’e ve Mescid-i Aksa’ya sahip çıktıkları için Sincan’da ertesi gün tankları yürütenler, İsrail’ bu desteği ve cesareti verenlerdir...

Nerede o gün Bekir Yıldız ve Nureddin Şirin’i linç eden işbirlikçi alçak medya, şimdi oturmuş timsah gözyaşları döküyorlar, İnanmayın! Bunlar samimi değil..
Filistin’e sahip çıkanları bu ülkede hapislerde süründürdüler, ertesi gün Sincan’da tankları yürüttüler..
Konya’da 5 Eylül 1980’de onbinlerce insan Kudüs için yürüdükten tam 1 hafta sonra 12 Eylül 1980’de Kenan Paşa kimin emriyle darbe yaptı hatırlayın!
İçimizde ki siyonistleri tanımadıkça ve içimizdeki Filistin sevdalılarına sahip
çıkmadıkça bu acılar bitmeyecektir! diye sözlerini sürdüren Şevki Yılmaz programın sonunda ayakta alkışlandı ve kendisine Filistin Bayrağı takdim edildi..

Yaptığı konuşmada çok ilginç ayrıntılara değinen Yılmaz’ın, Necmeddin Erbakan ve Başbakan Erdoğan hakkında ki sözleri salonu dolduran gurbetçiler tarafından ayakta alkışlandı..

Bu konuşmanın band kaydının tamamına ulaştığımızda siz okuyucularımıza sunacağız..


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.