7 Ocak 2009

İktidar partisi eylem yapacak!

Türkiye'de tek başına iktidarda bulunan AK Parti'nin İstanbul teşkilatı, İsrail konsolosluğu önünde eylem yapacak. İktidarı elinde bulunduran partinin tepkisini bu şekilde sunması ise tuhaf karşılandı. İktidar da bulunan bir Partinin Eylem değil Devleti ve Halkı adına Venezuella Başkanı Chavez gibi onurlu bir davranış göstererek İsrail Büyükelçiliğini derhal kapatması ve İsrail ile bütün ilişkileri kesmesi gereklidir....


Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etmek amacıyla bu akşam saat 20:00'da İsrail'in Levent'teki başkonsolosluk binasının önünde protesto mitingi düzenleyecek.

Filistin ve Gazze ile dayanışma içinde olmak ve İsrail'i protesto etmek amacıyla gerçekleştirilecek olan protestoya , yaklaşık 20 bin kişinin katılmasının bekleniyor. Ak Parti İstanbul teşkilatında akşamki protesto için şimdiden hareketlilik başladı

İstanbul'da havanın soğuk olmasına rağmen tüm Ak Parti teşkilatı ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ve İsrail'e lanet okuyan pankartlar ile İsrail konsolosluğuna yürüyecek.

Protesto, konsolosluğa siyah çelenk konulması ve basın açıklamasının ardından sona erecek.

Ülkedeki sağcı, solcu ve İslamcı kesimin İsrail karşıtı yaptırımlara tam destek verdiği şu günlerde, AK Parti'nin eylem şekli ise tuhaf karşılandı.

Türkiye'de halk genel olarak İsrail ile ilişkilerin dondurulmasını ve İsrail büyükelçisinin ülkeden derhal ve koşulsuz kovulmasını istiyor.

1 yorum:

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.